Træning Lucky Bamboo

July 29

Træning Lucky Bamboo


Lucky bambus er en plante, der formodes at bringe held og lykke. Mange gange, er det givet som et hus opvarmning eller bryllupsgave ønske modtagerne held og lykke. I modsætning til sit navn, Lucky Bambus er ikke bambus, det er Dracaena Sanderia og er en nem plante at dyrke og vedligeholde. Træning planten til at krølle, er imidlertid ikke så let og kræver tid og tålmodighed.

Vælge din Plant

Hvis du køber en Lucky Bambus anlæg og ønsker at træne den til at krølle, den første kendelse af erhvervslivet er at sikre planten er sund. De fleste af disse planter dyrkes i vand, og mindst rødderne skal dækkes med vand. Lysegrønne stilke er også et godt tegn, at anlægget er sundt. Må ikke købe en plante, der har gul eller brun blad tips eller stilke eller tegn på en insektangreb.

Lys

Lucky bambus kan ikke lide direkte sollys: at placere den på en solrig vindueskarm i sidste ende vil dræbe planten. Det gør sig godt i moderate indirekte lys. Du kan endda placere den i et rum med næsten ingen lys, og det vil overleve. Under disse betingelser dog planten skal flyttes til et sted med nogle indirekte lys for et par dage hver par uger. Når holdt i mørkere steder, vil planten ikke vokse meget og du vil ikke være i stand til at træne den til at krølle, men det vil overleve. For at træne planten, finde et sted, der har stærke indirekte sollys kommer fra den ene side af anlægget, såsom en hylde ved siden af ​​et vindue.

Uddannelse af Lucky Bamboo

Lucky bambus stilke er ikke naturligt krøllet. Dette kan opnås med en manipulation teknik under anvendelse af lys og en sko eller en kasse noget større end planten. Stå boksen på enden, så planten er skygge på toppen og alle sider, men én. Placer den åbne side mod lyskilden. Med tiden vil stilken begynder at vokse mod lyset. Når du begynder at se denne, drej anlæggets beholder omkring en ottendedel af et sving. De stilke vil fortsætte med at vokse mod lyset, og hver gang kan du slå containeren. Til sidst, vil du ende med krøllede stilke og du kan tage fra kassen. Lucky Bambus er en langsom producenten og det tager noget tid, men du vil blive belønnet med, hvad der betragtes som den heldigste af Lucky Bamboo.


relaterede artikler