Hvordan kan jeg Kill Bladlus med Pyrethrum fra Home Depot?

May 11

Hvordan kan jeg Kill Bladlus med Pyrethrum fra Home Depot?


Pyrethrum er et organisk insekticid fremstillet af krysantemum. Det er meget effektivt på en bred vifte af haven skadedyr herunder myrer, bier, edderkopper, kakerlakker og bladlus. Bladlus er almindeligt kendt som "plante lus," for deres angreb på bladene på almindelige haveplanter. Pyrethrum henfalder hurtigt og bruges til både indendørs og udendørs skadedyrsbekæmpelse. Pyrethrum er en ingrediens findes i mange pesticider former, herunder støv og pulvere, spray og aerosoler. Pyrethrum produkter kan købes fra mange hjem og haven butikker, herunder Home Depot.

Instruktioner

1 Drys en lille mængde af pyrethrum støv produkter rundt i bunden af grønne løv. Dette vil forhindre bladlus og andre skadedyr fra klatre op fabrikken til fest på bladene. Genanvende efter kraftig regn.

2 Spray pyrethrum insekticid væsker på bladlus-inficerede områder af planter. Bladlus tendens til at samles på undersiden af ​​et anlæg blade, så det er nødvendigt at løfte blade eller bruge en kraftfuld sprøjte til at kontakte alle bladlus med insekticid. Dette er vigtigt, da bladlus kun vil blive dræbt efter at være kommet i kontakt med giften.

3 Spray pyrethrum pesticider på ikke-inficerede blade, stængler og kronblade af andre havens blomster og planter samt. Bladlus, der overlever giften spray i trin 2 vil migrere til områder af haven, der endnu ikke er blevet forurenet. Beskyt dine planter i god tid ved at placere et jævnt lag af pyrethrum spray over hele haven. Genanvende efter kraftig regn.

4 Brug en pyrethrum aerosol for at opnå et jævnt lag, hvis sprøjtedyse på flasken du har købt efterlader områder af planterne ubeskyttede. En aerosol mulighed vil give dig en mere jævn dækning med mindre spildt pesticid.


relaterede artikler