DIY: Sådan installeres en Bathroom Sink & Vanity

December 8

DIY: Sådan installeres en Bathroom Sink & Vanity


Installation af en badeværelse vask og forfængelighed er et projekt fleste husejere kan udrette med tillid. Uanset mærke eller model af kabinettet, installationen kræver fastgøre dem til en væg. Forfængelighed top og håndvask er, hvor installationen varierer. I begge tilfælde, men den plads, du har i dit badeværelse spiller den største rolle i at installere et badeværelse vask og forfængelighed. Læs vejledningen, der følger med hane sæt valgt til dette projekt, da de adskiller sig fra mærke til mærke. De vandforsyning linjer og forfængelighed afløb kit afviger ikke nok til at gøre installationen vanskelig.

Instruktioner

1 Mål fra gulv til midten af nedløbsrøret stikker ud fra væggen. Skriv målingen på væggen ved siden af ​​røret. Gentag dette med vandforsyningen afspærringsventiler.

2 Anbring enden af målebåndet i bunden af den side af forfængelighed. Markér højdemålinger for afløbsrør og vandforsyning lukke off ventiler. Sæt indramning firkant på mærkerne og tegne linjer på tværs af bagsiden af ​​forfængelighed.

3 Marker linjerne for hullerne til at rumme den afløbsrør og vandforsyning slukke ventiler med de målinger, du skrev på væggen. Hvis forfængelighed er et selvstændigt badeværelse kabinet, centrere afløbsrøret med forfængelighed og markere vandforsyningen afspærringsventiler i overensstemmelse hermed.

4 Bor hullerne til afløbsrør og vandforsyning afspærringsventiler med den passende hulsav (i en variabel boremaskine hastighed). Dette giver mulighed for rene snit huller i stedet for den ujævne udseende af huller skåret med en stiksav.

5 Indstil forfængelighed på plads og fastgør den til væggen med 3-tommer drywall skruer. Installere vandhaner i vasken ifølge producentens anvisninger. Tilslut vandforsyning linjer til vandhanen.

6 Placer forfængelighed top på kabinettet. Fastgør den til forfængelighed med 1½ tommer drywall skruer gennem hjørnet blokke af kabinettet (findes under toppen i kabinettets hjørner). Hvis forfængelighed top er ikke træ, gælder byggeri lim eller kar / fliseklæb (helst den samme farve som den forfængelighed top) på de øverste kanter af forfængelighed, og sæt toppen på det.

7 Tilslut vandledninger til vandforsyningen slukke ventiler med en skruenøgle. Find tailpiece afløbsrør tilsluttet sink hjerneflugt, slip P-fælde af forfængelighed afløb kit over tailpiece og fastgør den med møtrikken forudsat.

8 Mål afstanden mellem den resterende forbindelse af P-fælde og afløbsrøret i væggen. Skær de resterende lige stykke afløb fra sættet to inches længere med en nedstryger. Slip i slutningen af ​​det i afløbsrøret i væggen og P-fælde. Fastgør dem til hinanden med nødder, der følger med sættet.

TIPS

  • Læg et håndklæde omkring plastik afløbsrøret nødder for et bedre greb, når stramme dem.
  • Brug aldrig en rørtang på PVC rør nødder.

relaterede artikler