Sådan Fix Roller Shades til Windows

January 14

Sådan Fix Roller Shades til Windows


Roller, eller roll-up, nuancer er en billig måde at dække vinduer, giver privatliv og regulering af lys i et rum. Disse nuancer er fremstillet af et tyndt, fleksibelt overtræk fæstnet til en hul valse, som har en spiralfjeder indeni. Fjederen skaber spændinger, når skyggen er trukket ned. En skraldemekanisme placeret for enden af ​​rullen stopper skyggen bevægelse, når man holder op med at trække i skyggen. Roller nuancer afholdes i parentes er monteret i eller uden for vinduesrammen. Et par ting kan gå galt med en rulle skygge, men fastsættelsen af ​​disse problemer er ikke kompliceret.

Instruktioner

Falling Shade

1 Undersøg skygge s monteringsbeslag for at sikre de er ikke brudt og forårsager skyggen til at falde. Udskift brækkede parentes.

2 Fjern skygge fra konsollerne. Måle afstanden mellem metal- tips på hver ende af skyggen. Mål afstanden mellem de monterede beslag. Hvis beslagene er for langt fra hinanden til skyggen til at passe stramt, kan det falde.

3 Flyt beslagene lidt tættere sammen, indtil skyggen passer stramt. Hvis beslagene er monteret inde i vinduet, bliver du nødt til at indsætte en shim bag beslaget for at flytte beslaget indad. De fleste nuancer har en metal ende, der trykker at give det lidt "vrikke værelse" til montering.

beskadiget Fabric

4 Tag skyggen ned fra sine konsoller og oprulle det fuldt ud. Træk den gamle stof i metermål, eller klippe det af med en saks.

5 Klip et stykke stof i samme størrelse som det stof, du fjernede. Line up den nye struktur på valsen med en T-kvadrat. Staple kanten af ​​stoffet til valsen hvert par inches, ved hjælp af din hæftepistol.

6 Træk på stoffet og hånd roll det til at tilføje og frigøre spændinger. Placer skygge tilbage i sine parentes.

Fast-Rolling Shades

7 Rul skyggen helt op. Fjern den fra konsollerne.

8 Rul skyggen halvvejs, bruge dine hænder. Placer skygge tilbage i sine parentes.

9 Gentag processen, indtil spændingen er korrekt og skyggen ruller normalt.

Slow-Rolling Shades

10 Træk skyggen halvvejs ned. Fjern den fra konsollerne.

11 Rul skyggen op med hænderne. Placer skygge tilbage i parentes.

12 Gentag processen, indtil spændingen er korrekt og skyggen ruller normalt.

Shade vil ikke stige

13 Fjern skygge fra sine konsoller.

14 Rul skyggen halvvejs i hånden. Vend den flade ben i slutningen af ​​skyggen uret med en tang. Slip pin til at tillade palen - en lås, der tillader bevægelse i én retning - at fastgøre til skralden.

15 Træk stoffet og hånd roll det til at tilføje og frigøre spændinger, indtil det er korrekt. Placer skygge tilbage i sine parentes.

Shade Vil ikke bo ned

16 Tag skygge ud af konsollerne.

17 Fjern metal enden af skyggen med en skruetrækker.

18 Spray dåse luft på palen og skralden at fjerne støv. Smør mekanismer med en lille mængde af gennemtrængende olie.

19 Snap metal endedækslet tilbage på roller.Put valsen tilbage i parentes. Træk stoffet til at justere skygge ned.

Shade Vil ikke trække ned

20. Fjern skygge fra sine konsoller.

21 Vend den flade ben i slutningen af skyggen uret med en tang. Slip tappen hurtigt.

22. Træk stoffet og hånd roll det til at tilføje og frigøre spændinger, indtil det er korrekt. Placer skygge tilbage i sine parentes.

TIPS

  • Hvis en nuance stadig brydes efter at have prøvet alle disse retsmidler, erstatte det. Hold den gamle skygge for reservedele.
  • Vær forsigtig, når du tager en nuance fra hinanden, fordi spiralfjederen kan være farligt.

relaterede artikler