Europæiske Tree Navne

June 7

Europæiske Tree Navne


Nogle træer i Europa har en gammel arv, og er blevet æres i generationer. Faktisk, nogle var genstand for tilbedelse før indførelsen af ​​kristendommen i den gamle verden. Den mest berømte og elskede af disse træer har fået deres egne navne. Native europæiske træarter har ikke kun deres fælles og videnskabelige navne, men navne på forskellige sorter eller typer.

Ancient Oaks

Betragtes hellige af hedenske folkeslag, individuelle gamle europæiske egetræer har ofte deres egne navne. Nogle af de mest kendte omfatter kong Ludwig Oak i byen Bad Brückenau i Bayern, Tyskland. Træet, der anslås til 700 år, er en stor turistattraktion. The King Oak er fundet på den danske ø Sjælland. Alderen mellem 1.500 og 2.000 år, kan det være den ældste levende ting i Europa. I Sherwood Forest i England, de 500 til 700 år gamle Major Oak af Dukeries angiveligt skjulte Robin Hood fra fjender. The Majesty Oak, beliggende på en privat ejendom i Kent, menes at være 500 til 600 år.

Rowan

Almindelig røn eller røn, vokser meget i Europa og Rusland, og findes så vidt bjergene i Marokko i Nordafrika. Der er fem underarter af træet, hvoraf den ene er kun findes i Bulgarien, mens to andre er begrænset til nordøst Rusland eller sydlige Italien og de omkringliggende øer, hhv. Oftest findes på højereliggende, løvfældende røn producerer hvide blomster i foråret og lyse røde bær i sensommeren. Mens hurtigt voksende, er det kortvarig.

Europæiske Bøg

Den europæiske bøg, eller almindelig bøg, har været dyrket i århundreder. Denne langsomt voksende løvfældende træ er kendt for sin pyramideform, med grene tæt på eller rører jorden, og ingen græsplæne vokser under den. Det modnes mellem 50 og 60 fod høj. Mørkegrøn sommer løv giver vej til rød bronze blade i efteråret. Blomstrende i det tidlige forår, Fagus sylvantica producerer også trekantede nødder. Dette eksemplar træ er ofte plantet på golfbaner eller i parker. Fælles sorter omfatter Asplenifolia, med bregne-lignende blade, og den skotske sort Dawyck, der vokser op til 80 fod høj.


relaterede artikler