Hvordan laver DIY Sofa Covers

June 6

Hvordan laver DIY Sofa Covers


Hvis du er træt af at se på den samme sofa, du har haft i årevis, men det er ikke i dit budget til at købe en ny, kan du nemt improvisere. Denne improvisation gøres ved at oprette din egen DIY sofa cover. Du kan lave din egen sofa cover, selvom du ikke ved, hvordan at sy. Den sværeste del af at gøre dine covers vil formentlig være at vælge fra det enorme opbud af stoffer, der er tilgængelige.

Instruktioner

1 Brug et målebånd til at bestemme længden af din sofa. For at gøre dette, skal du gå til hver sin ende af sofaen. Placer målebåndet i bunden af ​​dette formål. Brug et lille stykke tape til at holde målebåndet på plads. Forlæng målebåndet op over armene på sofaen og over til den anden side. Forlæng målebånd hele vejen til den base, der er på den anden ende af sofaen. Skriv ned på længden i fod og inches. Tilføj 5 yderligere inches til længden.

2 Opnå bredden af din sofa, så du vil vide, hvor meget stof der er behov for. For at gøre dette, skal du gå til bagsiden af ​​sofaen. Placer målebåndet i bunden af ​​sofaen på bagsiden. Brug tape til at holde målebåndet på plads. Bring målebånd op og over toppen af ​​sofaen, hele vejen ned til bunden af ​​sofaen på forsiden. Skriv ned bredden i fod og inches. Tilføj 5 yderligere inches til bredden.

3 Læg stoffet på en flad arbejdsflade. Opret en 1-inch gange på hver ende af stoffet. Brug knappenåle til at hæfte folderne på plads.

4 Sy folderne med en symaskine til at skabe 1-tommers oplægning på hver ende af stoffet. Hvis du ikke ved, hvordan at sy, kan du købe Hemming tape fra din stof butik. Placer Hemming tape indersiden af ​​folden og anvende svag varme med en jern for at aktivere klæbemidlet.

5 Placer sofaen dække over din sofa. Du behøver ikke at fjerne puderne. I stedet kan du blot drapere stoffet over puderne. Vær sikker på at putte låget pænt ind bagfra og fra siden sprækker i sofaen. Men for at opretholde et slankt look ikke putte i sofaen dækslet ind i sprækkerne mellem puderne.

TIPS

  • Hvis din sofa får en masse daglig brug, overveje at bruge en vævet medium-vægt stof, for større holdbarhed.
  • Vælg et stof, der kan maskinvaskes for nem vedligeholdelse.
  • En bomuldsstof er meget holdbare og også let at rengøre.
  • Hvis du vælger en linned stof, ikke vælger 100% hør. I stedet prøve en linned og bomuld blanding.

relaterede artikler