En summende støj og et Klik på Magic Chef MCWC52B

February 23

En summende støj og et Klik på Magic Chef MCWC52B


The Magic Chef MCWC52B er en vinkøler eller lille drik køleskab med flytbare hylder, temperatur kontrol knop og automatisk afrimning. Hvis køleren gør underlige lyde, såsom en brummen og / eller et klik, nogle fejlfinding og inspektion af køleskabet kan være nyttig.

Strømforsyning

Kontroller ledningen på Magic Chef køleren, da det kan være kommet unplugged, hvilket resulterer i køleskabet gør en summende støj indtil kompressoren slukker med et klik. Skub stikket helt ind i en jordet stikkontakt, og lad et par timer for køleren til at nå den indstillede temperatur.

Temperatur Controls

Ændre temperaturen i vin køler kan resultere i kompressoren kører i længere tid end normalt, hvilket medfører en summende lyd og derefter slukke. Drej knappen til "7" for maksimal køling i to til tre timer, før justering af knappen til en anden temperatur indstilling. Bemærk at dreje drejeknappen til "0" effektivt slår køleskabet slukket. Lad ikke betjeningsknappen på "7" i mere end otte timer. Drej knappen til en lavere indstilling efter et par timer for de bedste resultater.

afrimningen

The Magic Chef køler afrimes automatisk og kan gøre en summende støj, mens kompressoren kører at afrime eventuel is, der bygger op på den indre bagvæg. Dette vand vil løbe ud af køleskabet i en dræningsbakke over kompressoren. Når afrimning er afsluttet, vil kompressoren slukker, hvilket ofte gør en klikkende lyd.

operationelle spørgsmål

Sørg for at du ikke forlader døren på klem, da dette vil tvinge kølesystemet til at arbejde kontinuerligt, at tænde og slukke automatisk, når køleskabet forsøger at nå den indstillede temperatur. Rens dørpakningen hvis det er nødvendigt for at sikre en ordentlig forsegling, når døren er lukket, og se efter vinflasker eller andre genstande, der kan være blokerer døren. Placer køleskabet i et område med et par inches af plads mellem køler og nogen vægge eller omgivende genstande for komplet luftcirkulation. Begrænset luftstrøm kan også få enheden til at nynne og klik.


relaterede artikler