Hvordan man opbygger en moderne sofa

February 28Sofaer giver komfortable siddepladser til mange mennesker. Men de kan også være meget dyrt at købe og kan sidde lige uden for dit budget, selvom du finde det på en genbrugsforretning eller outlet butik. En måde at sikre, at du får sofaen, du ønsker, uden overforbrug indebærer bygge din egen sofa. Det kan lyde som en rystende opgave, men det er virkelig ret simpelt.

Instruktioner

1 Fjern hovedgavl og footboard fra en gammel twin sengeramme. De fleste hovedgærder og footboards tillægger rammer med skruer. Genbrug en gammel barns seng eller finde et billede med en genbrugsforretning. Et barns sengeramme, uden en madras, er meget billigere at købe end at købe en fuld møbel.

2 Mal rammen med spraymaling til at matche din indretning. Du kan vælge en metallisk farve som børstet krom eller kobber eller vælg en dristigere, lysere farve som gul eller orange. Tillad malingen tørre natten over.

3 Anbring sengerammen, hvor du ønsker din sofa at være, og top det med to eller tre sofa puder. Møbler levering butikker sælger ofte puder adskilt fra de rammer, så du kan mikse og matche farver og stilarter af stof. Kontroller rabat bin for ekstra tilbud.

4 Skær to eller tre stykker af skum måle den samme bredde som og to gange længden af din sofa puder. For eksempel, hvis dine puder er 2 fod bred med 3 fod lang (på en to-pude sofa) afskårne to stykker skum 2 fod brede og 6 fod lang.

5 Fold dine stykker af skum i halv bredde-kloge og sikre dem i denne position med gaffatape. Disse giver ryglænet til sofaen.

6 Cut pude Shams til omkring 3 inches længere end dine rygpuder er brede. Hem en tomme af overskydende stof og vedhæfte strimler af krog og løkke lukning strips til den resterende overskydende stof.

7 Slip én ryglæn pude i hver pude humbug. Fold enderne af Shams lukket ligesom du indpakning en julegave, og tryk lukkeprofilerne mod hinanden for at sikre dem.

8 Placer rygpuder mod muren på bagsiden af din nye sofa. Designet er moderne og armless. Denne strømlinede udseende fungerer godt i enhver indretning; bare matche tekstiler til din smag.

TIPS

  • Næsten enhver form for pude vil arbejde for sofa puder. Du må bruge camping måtter, brede veranda swing puder eller endda futon madrasser foldet på midten og dækket med nye stof.
  • Hvis du ikke har en gammel sengeramme, opbygge en lavvandet kasse så bred og længe du vil have din sofa til at være. Giv det en 2 tommer dyb læbe så dine puder forblive på plads. Tilføj solide blok ben og vedhæfte hjul hjul til bunden, hvis du vil.

relaterede artikler