Tips til Fjernelse Tapet Grænser

February 18

Tips til Fjernelse Tapet Grænser


Tapet grænser blev ganske almindeligt i slutningen af ​​1980'erne og begyndelsen af ​​1990'erne. Nu, mere end et årti senere, er det tid til at fjerne og / eller erstatte en god del af disse grænser. Selvom det er bestemt ikke en kedelig opgave, det er en, der kræver en smule planlægning. Der er et par måder at gøre jobbet går næsten ubesværet.

Hvis du er heldig

I nogle tilfælde vil et tapet kant komme ud langt nemmere, end det blev lagt på. Brug en spartel til at løfte et hjørne af grænsen. Sørg for at løfte nok til at få en god forståelse på kanten. TUG forsigtigt, men fast, og i nogle tilfælde tapet grænsen vil skalle besvær.

Hvis du ned på dit held

Hvis den første indsats var forgæves, er det tid til at prøve endnu en gang. Denne gang suge en klud eller svamp i nogle flydende remover tapet. Som det mætter grænsen, er det faktisk medvirker til at blødgøre op klæbemidlet nedenunder. Skalle så meget af grænsen tapet som du kan. skrabe forsigtigt blødgjort lim med en spartel eller stumpe kanter skraber. Hvis nogen klæbemiddel forbliver på væggen, anvende en lidt af neglelakfjerner flydende tapet og gentag skrabning processen, indtil du har fjernet alle spor.

Steamers

Hvis alt andet fejler, skal du bruge en damper til at fjerne tapet grænse og lim fra dine vægge. Nogle isenkræmmere eller hjemme og haven butikker leje dampere til sådanne formål, men der er en mere omkostningseffektiv løsning. Big-box detailhandlere sælger små tøj dampere, der koster omkring $ 25 til $ 30. Disse dampere vil give den samme funktion tapet damper vil, og du vil derefter ejer damperen til fremtidig brug; både for tapet fjernelse samt dampning tøj.
Følg producentens anvisninger for at fylde damper med vand. Direkte damprøret ved grænsen tapet, og skrab forsigtigt med din spartel som dampen løsner limen.


relaterede artikler