Plant Livet i staten Massachusetts

June 12

Plant Livet i staten Massachusetts


Berømt for sin ahorn og tranebær, klimaet, varierende topografi og jordbund i Massachusetts, bidrager alle til den brede vifte af indfødte og dyrket planteliv i staten. Klippefyldte kyster, strandenge, frugtbare dale, bakker og mere end 1.000 søer, er hjemsted for en overflod af planter.

Topografi

Massachusetts består af fire topografiske områder: de lavtliggende kystområder, de indvendige lavland, den resterende landskab af gamle bjerg-systemer og de dissekerede øer, herunder Marthas Vineyard og Nantucket Island. Det har også mere end 4.000 miles af floder. Selvom det ikke er kendt for sin mineral produktion, udvinding af ikke-metalliske mineraler repræsenterer en betydelig industri i staten, med ler, marmor, granit, sandsten, skifer og andre profitable mineraler bliver høstet.

Klima

Vintrene i staten er normalt bidende koldt og somrene er moderat varme, men klimaet kan variere voldsomt mellem de kystnære øst og indre vest. Den laveste temperatur registreret er minus 18 grader i februar 1934 og den højeste er 104 grader i juli 1911. De gennemsnitlige vindhastigheder er mellem 10 og 13 miles i timen og den fremherskende vind er fra vest. Frost kan starte allerede i september og fortsætter, stærkt nok til at dræbe planter til maj. Gennemsnitlig sæsonmæssige snefald er 42 inches.

Jordbunden

Jordbunden i staten er så varieret som topografi og højlandet jord er de bedste områder for kommercielt landbrug, på grund af deres rige indhold af mineraler. På andre områder, som blev oprindeligt stærkt skovklædte, har jord ikke umiddelbart give efter for dyrkning, og det er kun med moderne procedurer og teknologi landbrug, der producerer rentable afkast fra disse jorde er blevet mulig.

Native Plants

Ifølge New England Wild Flower Society, 20 procent af statens 3.000 arter er i fare for at uddø. Disse omfatter Plymouth ensian, den sorte ahorn, seabeach nål græs, ginseng og sand violer. New England er berømt for sin efterårsløv, og fælles indfødte omfatter den røde ahorn og sukker ahorn. Bær herunder blåbær, laurbær, melbærris og inkberry er også almindelige, og blomstrende arter omfatter lilje-of-the-dalen, cowslips, vilde pelargonier og vilde jordbær.

tranebær

Den tranebær, blåbær og Concord drue er Nordamerikas tre indfødte frugter, og er nu vokset bredt af kommercielle avlere. Først brugt af de indfødte amerikanere tranebær er kendt for deres mad, farvestof og helende egenskaber. Dyrkning i Massachusetts begyndte i begyndelsen af ​​1800'erne, hvor en grundejer i Dennis, MA, bemærket, at vilde tranebær i hans moser voksede bedre, når sandet blæste over dem. Han tilpasset dette til at begynde at dyrke tranebær, og ord i hans opdagelse spredes hurtigt, og andre kopieres. Dag, Massachusetts tranebær industrien leverer tranebær hele verden.


relaterede artikler