Kan jeg gemme en Bent Magnolia Tree?

May 12

Kan jeg gemme en Bent Magnolia Tree?


Landskab træer kan bøjes ved vejr, vind eller ulykke. Hjemstedsfordrevne magnolier kan spares ved hurtig førstehjælp, hvis rødderne ikke er blevet alvorligt såret. Magnolias vokser på svære vinkler kan have brug for løft og genplantning. Store gamle træer kan blive frelst ved at leje træ flytter virksomheder; små magnolier kan løses af boligejer.

Piske og Træer

En pisk er et træ med en kuffert diameter på 1 til 2 inches. Et ungt træ er et ungt træ med en kuffert diameter på 2 til 4 inches. Hvis din magnolia falder i to kategorier, og har været bøjet uden rydning, kan det rettes.

Ret piske ved surring en aktiepost støtte direkte til stammen, tvinger det lige. Piske kan også udbarduneret mellem to eller flere indsatser til støtte og glatning. Sørg for ikke at gnide bark fra, når fastgørelse understøtter. Brug polstring mellem træet og reb eller ledninger.

Træer af 2 inches kan behandles på samme måde. En 4-tommer eller større træ kan ikke rette let, men kan gemmes med en enhed kaldet en Tree træner. Dette er en anordning, der sætter spænding på stammen til gradvist rette træet.

Brudte piske eller træer kan behandles som podninger. Skub stammen tæt sammen, så knækkede ender passer nøje. Glat bark i sin oprindelige position hvor det er muligt. Omvikles union med podning tape for at holde den brudte væv stram og forhindre snittet tørrer ud. I en knivspids, kan tape anvendes.

Skæve og hjemstedsfordrevne træer

Spar hælder magnolier ved at vande dybt En dag frem, så at grave en 2-mund dyb grøft omkring dem på drop linje. Gradvist løftestang eller trække magnolia oprejst, og pas på ikke at bryde rødder. Opfyldning under magnolia med jorden for at holde det lige.

Vurdere skaderne på hjemstedsfordrevne træer, hvis rødder er helt åbent. Skær brudte rødder og forstørre hullet under træet, så den glider i let uden mere skade. Fjern sten eller andre genstande fra hullet før opretning. Lige træet langsomt, ser rodklumpen for at sikre det afregner tilbage på plads. Hvis træet er blevet løftet og læner men har ikke væltet, kan der stadig være beskadiget rødder. Højre magnolia ved at grave (som ovenfor) og bosætte den i jorden, opstrammende det i.

Beskær off brækkede lemmer og støtte træet med guying mellem understøtninger. Brug tre jævnt fordelte understøtninger så rødder forstyrres så lidt som muligt ved yderligere bevægelse. Vær sikker på at pad ledninger eller reb, der anvendes til fyr træet eller støtte det på en pæl.

Efterbehandling

Vand rettede magnolier, som om de var nye beplantninger. Giv ekstra vand på en regelmæssig tidsplan indtil rødderne genetablere. Hold øje med øvre blade skovdød eller visnen forårsaget af tilskadekomne rødder. University of Georgia Havebrug eksperter, i deres artikel, "Anker, gem bøjede træer," anbefaler at skære tilbage den øvre baldakin med en tredjedel, hvis din magnolia viser disse tegn på stress.


relaterede artikler