Sådan Lay Linoleum i et rum med eksisterende Linoleum

September 21

Sådan Lay Linoleum i et rum med eksisterende Linoleum


Linoleum gulve er mest almindeligt installeres over krydsfiner eller beton undergulv, men nogle producenter designe deres linoleum, så du bare kan dække op din gamle linoleum gulv uden at skulle fjerne det. Hvis du bruger denne type linoleum gulv, vil du spare en masse tid på din forberedelse arbejde, da du kan simpelthen ren og niveau den gamle linoleum før om den nye gulve at forny rummet.

Instruktioner

1 Mop eller tørre ned din gamle linoleum gulv med mineralsk terpentin eller et lignende rengøringsmiddel opløsningsmiddel til at fjerne snavs, støv, olie og fedt fra overfladen. Tillad gulvet tørre.

2 Undersøg gulvet for eventuelle buler eller dips. Den gamle linoleumsgulv skal være helt flad at understøtte den nye linoleum. Skrab eller sand ned høje spots med groft sandpapir korn, og bruge spartelmasse at udfylde eventuelle dips. Tillad fyldstoffet tørre.

3 Installer et underlag på tværs af din gamle linoleum, hvis producenten af din nye linoleum dirigerer dig til. Staple arket til det gamle gulv med ¼-tommer galvaniseret hæfteklammer hver 4 inches langs kanterne af arket. Hvis du skal bruge flere ark underlag, efterlade en 1/16 tomme kløft mellem ark.

4 Udfyld eventuelle huller mellem underlag ark med spartelmasse. Når forbindelsen tørrer, sand, så den sidder i niveau med underlag. Lad underlag til at nøjes med 24 timer.

5 Mål de fire sider af dit værelse og tilføje 3 inches til hver måling. Rul din nye linoleum plader og klippe dit det til at matche de ændrede målinger ved hjælp af en skarp kniv.

6 Rul snittet linoleum på det gamle gulv. Brug hobbykniv til at trimme hvor det er nødvendigt for at komme rundt om forhindringer, såsom ventilationskanaler i gulvet. For udvendige hjørner, skåret lige ned fra kanten af ​​linoleum, indtil det passer i hjørnet. For indvendige hjørner, skæres en V-formet stykke ud af linoleum, så det passer.

7 Fold halvdelen af linoleum tilbage mod den anden halvdel, og udsætter det gamle gulv. Tape den foldede kant til gulvet eller væggen på den anden side, så den ikke ruller tilbage på dig, mens du arbejder.

8 Spread producent-forudsat eller godkendt klæbemiddel på den nøgne del af gulvet, arbejder fra langt mur til midten fold. Brug en murer murske eller tandspartel, som anvist af din linoleum producenten, for at dække hele gulvarealet med lim. Hvis limen instruktioner kræver det, tillade limen at bosætte sig og vokse klæbrig, før du fortsætter.

9 Fjern al tape og flop linoleum ned i limen. Gå eller kravle langs hele længden af ​​gulvet, påføre tryk begyndende ved den foldede punkt og bevæger sig mod væggen. Den ekstra tryk vil binde linoleum til klæbemidlet.

10 Gentag folde- og lime processen på den anden halvdel af gulvet. Når du har påført tryk på hver side, rul gulvet med en 100-pund gulv rulle for at sikre en sikker obligation.

11 Trim overskydende gulve fra omkring væggene med din hobbykniv.

TIPS

  • Opbevar din linoleum i installationen plads til 48 timer, før du installerer for at tillade materialet at tilpasse sig den temperatur og fugtighed. På trods af dette akklimatisering, kan gulvet stadig udvide eller kontrakt, så du kan få brug for at efterlade et lille mellemrum mellem gulv og vægge. Følg dit specifikke produkt anvisninger.
  • Hvis du skal bruge flere rækker af linoleum i et enkelt værelse, overlappe sømmene af en tomme, og forsegle dem med malertape. Brug din hobbykniv til at skære mounded område ud og fastgør snittet med malertape. Dette vil forhindre en sømmet, usammenhængende kig på dit gulv.

relaterede artikler