Ting du behøver for en Bonsai

July 13

Ting du behøver for en Bonsai


I århundreder japanerne har været stigende bonsai træer som et værktøj til at hjælpe i meditation og som en genstand for æstetisk kontemplation. Gennem årene kunsten at dyrke disse små træer er spredt over hele verden. Bonsai træer - sælges i de nødvendige små, lavvandede potter - kan nu købes på næsten alle større planteskole eller havearbejde center i USA Når du har foretaget dit bonsai køb, er der et par andre ting, du bør overveje for pasning af din miniature træ.

Vand

Vanding er en kritisk del af bonsai behov. På grund af den lille mængde jord planten vokser i, kan det hurtigt tørre ud. På den anden side, at lille mængde jord gør det nemt at over vand og forårsage skader på rodsystemet. Generelt bør du ikke vand din bonsai træ mere end en gang om dagen og altid under morgentimer. Må ikke overstige denne vanding retningslinje, medmindre temperaturen er meget varme. Din tid som en bonsai producent kan forkortet hurtigt, hvis du ikke gør det til et punkt for at finde den perfekte balance i vanding.

Gødning

Da bonsai træer vokser i meget små potter, gødning er et godt supplement til at overveje for at styrke vækst og udvikling. For bonsais, gødning er typisk den vigtigste kilde til vitale næringsstoffer. Du er nødt til at investere i to forskellige typer af gødning til de skiftende årstider. I foråret, en kvælstof-rige gødning hjælpemidler i sund vækst; efterårsmånederne bør finde dig at skifte over til en gødning, der ikke har helt så meget kvælstof.

Skæring Udstyr

Den mest aktive del af at eje en bonsai-træ er at udføre de traditionelle skikke, der gør dens dyrkning så genkendelige. Den tidlige japanske bonsai kunstart er baseret på skæring og beskæring. Traditionelt er det sagt, at tilbringe stille tid omhyggeligt skære træet lemmer tilbage i æstetisk tiltalende positioner giver en følelse af velvære og mental klarhed. Til beskæring dine bonsai, bør du investere i at skære saks, og en enkel, regelmæssig saks. Der er andre mere avancerede skærende værktøjer, du måske ønsker at købe, når du har styr på det grundlæggende. Disse omfatter trunk brændekløvere og konkave kuttere.

Tråd

Bortset fra rent faktisk at skære din bonsai-træ i en ønsket form, kan du også forme det gennem brug af ledninger. Dette virker ved ledningsføring lemmer i bestemte positioner. Du må ikke se umiddelbare resultater fra dette, men wiren guider væksten retning af lemmerne og over tid vil forme dit træ. De fleste producenter af bonsai træer vælger at bruge wire i forbindelse med beskæring praksis. Ud over tråd, vil du også nødt til at købe nogle bidetang. Du kan købe både wiren og skærene i isenkræmmere eller haven levering butikker.