Front Entrance Portico Design

October 17

Front Entrance Portico Design


Porticos er dekorative entryway elementer, der typisk har søjler samt en toppede tag; de er almindeligt ses i begyndelsen kolonistil arkitektur, hvilket afspejler den tunge indflydelse europæisk design. Det grundlæggende design kan udvides ved at oprette brugerdefinerede porticos, men de samme principper forbliver, i, at det skal dække indgangen til huset og giver samtidig dekorative appel.

Dæk

Dækket er grundlaget lag af indgangsparti, portico eller på anden måde. Vælg mellem træ pyntede eller et betonunderlag som den indledende lag. Beton giver en mere stabil base og kan afsluttes med en række materialer, såsom flise, mursten eller fliser. Det kan også stå som er, stemplet eller ætset. Hvis du vælger træ, skal en bygningsingeniør konsulteres for at sikre, at din tværbjælke afstand, størrelse og underliggende støtte er stærke nok til at håndtere belastningen af ​​søjlerne og tag over portico. Cover træ dæk i naturtræ, eller vælge moderne kompositmaterialer, der ligner træ.

Kolonner og Rækværk

Søjlerne er support samt dekoration. De holder op tag over, mens på samme tid på at arbejde i det overordnede design af dækket for at give æstetisk appel. Rækværket, på den anden side, er ikke for støtte, er rent til dekoration, og bånd i kolonnerne. Kolonner er en anden komponent, som skal vælges via vejledning af en bygningsingeniør der forstår vægten af ​​taget, og dine valgte materialer for at sikre sikkerheden. Bygge dem ud af blokken, mursten, sten, træ eller beton. Søjler kan beliggende lige ved hjørnerne eller periodisk fordelt over længden og dybden af ​​portico, afhængigt af strukturelle krav og design ønsker.

Siding

Den forreste del af portico altid udsat for, fra toppen af ​​taget ned foran til loftet i entryway. Dette område, typisk en trekant, kan have bjælker i udsatte, såsom med en bjælkehytte stil. Men nogle stilarter vælger den lukkede i udseende, i hvilket tilfælde den forreste del skal dækkes med sidespor at beskytte strukturen samt give æstetisk appel. Inkluderet i intervallet sidespor rådighed til at vælge fra, er vinyl, aluminium eller træ planker. Dette er også det perfekte område for at tilføje yderligere detaljer arbejde, såsom at hænge en mindeplade eller tegn med navnet på den familie eller et logo, der er centreret over posten.

tagmateriale

Bind tagmaterialet i den eksisterende hjem tag, eller installere tagdækning af en helt anden type for at indstille Portico bortset fra resten af ​​hjemmet. Den type tagmateriale du vælger påvirker vægten af ​​taget, hvilket er grunden til en bygningsingeniør er nødvendig for at designe støtte og dæk, som holder op taget. Asfalt helvedesild er en mulighed, men hvis du ønsker en mere gammeldags udseende, gå med ler fliser, træ helvedesild eller natursten såsom skifer.


relaterede artikler