Sådan befrugte Pink Althea Træer

March 23

Sådan befrugte Pink Althea Træer


Pink Althea (syrisk rose) - et bud, blomstrende staude - er normalt omtales som en af ​​sine andre almindelige navne: rose Sharon. Selv om det er hårdføre kun i frostfrie områder, er Althea træer almindeligt udbredt i beholdere i koldere områder. I frostfrie steder, træet blomstrer konstant. Potted prøver blomstre næsten hele året rundt så godt.

Instruktioner

1 Top-dress jorden rundt i bunden af den lyserøde Althea træ med kompost i slutningen af foråret, når ny vækst begynder at dukke op fra jorden. Dæk kompost med 3 til 4 inches af organisk muld af strimlet bark eller træflis. Barkflis vil holde komposten fra vask væk, reducere væksten af ​​ukrudt og holde fugt i jorden. Som barkflis nedbrydes, vil det tilføje yderligere næringsstoffer til jorden.

2 Spread granuleret, langsom frigivelse 5-10-10 gødning omkring bunden af træet i det tidlige forår. Følg producentens anbefalinger på etiketten. Træk tilbage muld og sprede granulatet omkring bunden af ​​træet, men lad ikke granulatet røre stammen. Skrab gødningen i jorden med en have klo og erstatte barkflis. Vand området grundigt med en slange dyse sprøjte.

3 Foretag en anden, identisk anvendelse af granuleret gødning cirka otte uger efter den første ansøgning.

4 Spray løv med vandopløselige gødning, hvis din lyserøde Althea træ har langsom, spindly vækst eller gullig løv. Det vil give det et løft, ligesom vitaminer giver mennesker et løft. Brug en slange-ende sprøjte, ifølge producentens anvisninger.

TIPS

  • Gød potteplanter lyserød Althea træer på samme måde.

relaterede artikler