Hvad er årsagen Muldvarpe i et hus?

March 20

Muldvarpe er et skadedyr i store dele af landet. Mens de fleste mennesker forbinder muldvarp problemer med de små gravende skabninger forstyrre en have, i nogle tilfælde mol kan begynde at give problemer i selve huset. Du skal vide, hvorfor modermærker får ind eller påvirker dit hus, så du kan tage foranstaltninger for at forhindre skadedyr i at komme ind i hjemmet.

ingen Foundation

Hvis du bor i et hus uden et fundament, kan de modermærker ind i huset, selv om de fleste sandsynligt, du vil høre dem direkte under huset. Muldvarpe er underjordiske væsener og er tilpasset bedst til at flytte under jorden i stedet for at gå på tværs af et gulv. Normalt en fond holder dem langt nok væk fra selve huset, at de ikke er et problem, men uden fundament, eller en meget lille én, kan deres tunneler bringe dem meget tættere eller ind i dit hjem.

root Cellars

Boliger med rod kældre eller snavs gulv lagerrum i kælderen er en høj risiko for muldvarpeskud i rummet. De modermærker selv er ikke tilbøjelige til at komme ind i rummet så ofte. Men hvis fødevarer er udeladt der lugter appellere til modermærker, kan de komme ud af deres tunneler for at se, hvilken type næring kan findes i rummet.

Ulykke

Muldvarpe faktisk ender i hjem som følge af ulykker tider. Muldvarpe ville meget hellere være tunneling i snavs uden for huset, da det er her deres mad er. Men nogle gange en muldvarp kan grave den forkerte vej og ender i et hjem, hvis der er nem adgang, der kan ske i et dårligt konstrueret kælder eller hvor revner eller andre indgangssteder til et hjem linje op med en muldvarp tunnel.

Mad

Ligesom alle andre dyr, modermærker følger ofte deres mad. Hvis du har store revner i din kælder eller et snavs gulv i kælderen der er hjemsted for de typer af fejl, der muldvarpe kan lide at fodre på, kan du ende op med modermærker i dit hjem. Igen, det er meget usædvanligt. De fleste mennesker, der tror, ​​de har modermærker inde i hjemmet faktisk har problemer med mus eller spidsmus i stedet.


relaterede artikler