Sådan Fix en Weed Overgrown Lawn

May 22

Sådan Fix en Weed Overgrown Lawn


En høj population af ukrudt er en god indikation af, at dit græs er usundt. Ofte tykke strå eller et stråtag lag, der er over 1/2 inch tilskynder ukrudt, fordi det forhindrer gødning til absorbering i jorden til rødderne. At fastsætte en græsplæne overskridelse med ukrudt, skal gartnere fastsætte de underliggende sundhedsmæssige problemer eller ukrudtet vil poppe tilbage. Også, anvender både før emergente og post-emergente herbicider korrekt kan reducere ukrudt i gården og forhindre mange af dem i at komme tilbage.

Instruktioner

1 Klip en 2-tommer-dyb, trekantet stykke græstørv med muret murske at kontrollere stråtag lag. Thatch er den brune svampet materiale, der sidder mellem jorden og græsstrå.

2 Lej en dethatcher fra dig lokale isenkræmmer. Indstil dethatcher s vinger på et mellemniveau og skub frem og tilbage over græsplænen. Rake op strå og snavs.

3 Spray bredbladet ukrudt med et selektivt herbicid, der ikke vil påvirke dit græs type. Cover omkringliggende prydplanter med et stykke plastik for at beskytte dem fra spay.

4 Dyp en lille pensel i et bredspektret herbicid, der indeholder glyphosat. Påfør til løv af bredbladet ukrudt vokser lige ved siden af ​​prydplanter og planter. Bredspektret herbicid vil dræbe enhver vegetationen det kommer i kontakt med, så vær forsigtig med dit græs.

5 Grave op græsklædte ukrudt. Reseed din foretrukne græs typen i bare områder.

6 Påfør en præ-emergent herbicid til græsklædte og bredbladet ukrudt i foråret og efteråret. Pre-emergent herbicid forhindrer ukrudtsfrø i at spire i gården. Vand plænen at give mulighed for pre-emergetn herbicid at suge ned i jorden.

TIPS

  • Læs etiketten på din pre-emergent herbicid for græsukrudt, især hvis du planter til frø plænen. Visse præ-emergente herbicider vil forhindre dine græsfrø i at spire for et bestemt tidsrum.
  • Undgå befrugtende før græsset har haft tid til grøn op i foråret, fordi hvilende græs ikke kan optage næringsstoffer. Derfor vil ukrudt udnytte overskydende næringsstoffer og spire i hele gården.

relaterede artikler