Træer, der vokser bedst i Northwest Washington

April 25

Træer, der vokser bedst i Northwest Washington


Northwest Washington er en del af en større region kendt som Pacific Northwest. Det er kendt for det er relativt milde tempereret klima, en overflod af fugt, og hyppige overskyede dage. Somrene er normalt relativt tørre. Der er en bred vifte af træer, der er egnet til denne type klima. Nogle er indfødte, og nogle er importeret fra lignende klimaer som områder af Japan eller Europa.

hjemmehørende træer

Native træer vokser naturligt i skovene i det nordvestlige Washington. Mest bemærkelsesværdigt er de høje Douglas graner (Pseudotsuga menziesii), sitkagran (sitka-gran), vestlige rødt cedertræ (Kæmpe-Thuja) og shore fyrretræer (klitfyr).

Fælles løvtræer er vinstokken ahorn (Acer circinatum), rød el (Alnus rubra) og Stillehavet kornel (Cornus nuttali). Med tilstrækkelig plads, vil nogen af ​​disse træer være et fint valg.

løvtræer

Der er træer, som måske ikke er indfødte, men stadig trives i Washington. Der er hundredvis af sorter af japansk ahorn (Acer palmatum), der klarer sig godt. Kousa dogwoods (Korea-Kornel) og stjerne magnolier (Magnolia stellata) er fantastisk og kommer i både lyserød og hvid. Skygge træer omfatter mange sorter af egetræ (Quercus sp.), Avnbøg (Carpinus sp.) Og tulipan træer (Liriodendron).

Evergreen løvtræer

Der er ikke mange bredbladede stedsegrønne træer egnet til Washington, men folk er vokset sydlige magnolia (Magnolia grandiflora) med succes. Pacific madrone (Arbutus menziesii) er en indfødt træ, men svært at transplantation, derfor er det vanskeligt at købe en på en planteskole.

Nogle buske vokser sig store nok til at blive kaldt træer. "Loder White", "King George", "Pink Diamonds" og "Venus" er alle rhododendron sorter, der vokser meget høj. De fleste kameliaer kan vokse meget store.

Evergreen Nåletræer

Washington er fyldt med nåletræer, og mange vil gøre meget godt der. De fleste graner (Abies) gør godt, og kan findes i en lang række størrelser og former. Cypress (Chamaecyparis) kan være hårde såvel som strukturelt interessant. Spruce (Picea) er et dagligt syn i det nordvestlige; den mest populære gran er Colorado blå gran (Picea pungens glauca).

De fleste sorter af taks (Taxus), cedertræer (Thuja), og hemlocks (Tsuga) trives i det nordvestlige Washington.


relaterede artikler