Hvordan laver Gardiner for Teenage Soveværelser

August 21

Gardiner kan tilføje prikken over i'et på en teenagers værelse. Når du laver dine egne gardiner, kan du oprette noget, der matcher rummet og teen personlighed. Den type stof, du vælger, vil være det vigtigste element. Gardinerne kan hænge til gulvet eller slutningen på vinduet niveau afhængigt af typen af ​​vinduet, hvor det sidder i rummet, og det udseende, du forsøger at opnå. Hvis vinduet er forholdsvis lav til jorden, så gardinet til at hænge på jorden er bedst.

Instruktioner

1 Vælg stof, der afspejler din teenager foretrukne sportshold, personlighed eller yndlingsbeskæftigelse. Nogle piger kan lide gardiner med fred symboler og hjerter, mens visse fyre kan sætte pris på gardiner, der har video spil tegn på dem.

2 Udskriv digitale fotos på printbare stofduge at oprette brugerdefinerede gardiner, der fremhæver de ting dit barn ønsker at se på den mest. De billeder, du vælger kan omfatte venner, foretrukne ferier pletter eller vigtige øjeblikke i dit barns liv. Du kan applique materialet på gardinerne til at skabe et kludetæppe-stil gardin.

3 Fastgør klare vinyl eller plastik poser, dimensioneret til at holde fotos, til ensfarvede gardiner. Dette giver din teenager til at ændre de billeder som hendes interesser ændre sig over tid. Din teenager kan også sætte studie kort eller illustrationer i poserne.

4 Brodér blomster eller hjerter onto sheer gardiner for en piges værelse. Dette er godt match for en elegant eller sofistikeret teen pige værelse. Det kan tage tid, men hvis din datter er interesseret i broderi, kan hun hjælpe med at fuldføre opgaven.

5 Sy sammen vedhæng fra sportshold i dit barns foretrukne sportsgrene, og drej disse til gardiner. Du kan oprette to stykker, der er identiske med lave to paneler til vinduet. Dette mønster kan være en smule travlt, men det vil supplere et værelse, der er dedikeret til en specifik sport som baseball eller fodbold.


relaterede artikler