Sådan Lay Laminatgulv Over Beton og Overgang til Carpet

October 29

Sådan Lay Laminatgulv Over Beton og Overgang til Carpet


Reducer støbning gør det nemt at skifte fra laminat til tæpper, når du lå gulv på beton. Den reducering skimmel har en buet kant, der niveauer de spilleregler, så at sige, mellem højden af ​​tæpper og højden af ​​laminatet. Støbningen har et spor, som du vil bore ind i betonen. Den færdige installation vil give et professionelt udseende til, hvordan din laminatgulv og tæpper flyde fra ét materiale til den anden.

Instruktioner

1 Fej betongulvet med en kost for at befri alle rester og snavs. Brug en mejsel til at fjerne eventuelle ujævnheder i betonen og en stål-fil til niveau det rum, hvor du har fjernet de bump.

2 Mål bredden og længden af rummet med et målebånd. Tilføj 20 procent til dine mål, så du har mere end en tilstrækkelig forsyning. For eksempel, hvis rummet er 10-by-20 fødder, købe nok laminat til en 12-by-24-fods værelse. Hvis du installerer laminat som flydende gulve, købe nok underlag polstring til at dække en 12-by-24-fods værelse.

3 Start i højre hjørne af rummet, der er længst væk fra døråbningen. Fastsætte underlag (hvis relevant) ved hjælp af lim produkt anbefales af underlag producenten. Efterlad en 3/8-inch ekspansionsafstand fra omkredsen af ​​alle vægge og eksisterende sokler og døråbning indramning og støbning til at rumme udvidelse og sammentrækning af gulvet materiale.

4 Skær laminatplader med en rundsav i henhold til dine mål, også efterlader en 3/8-inch ekspansionsafstand fra kanten af brædderne til kanten af væggene. Påfør lim på bagsiden af ​​laminatplader (hvis relevant), lægge brædder 3/8 tommer fra væggene, og arbejde udad.

5 Trim nævn, der vil grænser de tæppebelagte gulve, så der er en 1-tomme hul fra kanten af tæpper og laminat boards. Dette er, hvor du vil installere reducering støbning spor og reduktionsgear overgangsstykke mellem laminat og tæpper. Reduktionsventilen støbning vil dække 1-tomme hul og kanterne af laminatplader og tæpper. Trim væk enhver underlag materiale, således at kun konkrete viser i 1-inch plads til overgangen spor.

6 Mål længden af overgangen plads, så du kan skære et reduceringsmål skimmel brik og sporet. Træk 3/4 tomme fra målingen, så du kan efterlade en 3/8-inch ekspansion hul på højre og venstre ender. Skær det spor efter dine mål. Læg sporet i overgangen plads på betonen. Brug en T-kvadrat for at sikre, at sporet er lige. Foretag mærker inde i hullerne på banen med en blyant på en fod intervaller, eller så tæt som muligt.

7 Bor huller i beton med en hammer drill på dine mærkning punkter med en 1/4-inch murværk bit. Bor hullerne ca 1 1/2 inches dyb.

8 Indsæt 1/4-inch træ dyvler i hullerne. Brug en hammer til at trykke på dyvel på plads. Bræk toppen af ​​dyvel med en mejsel, så det flugter med toppen af ​​betonen.

9 Sæt spor i overgangen sted, så hullerne i sporet line op med dyvel huller. Brug 1 1/2-inch murværk skruer til at skrue sporet ind i dyvel-dækket huller.

10 center T-skimmel stykke over sporet, og lavere og klik den på sporet. Brug en gummihammer til at trykke på det stykke, så den klikker på fast for at fuldføre din laminat og tæpper overgang projekt.

TIPS

  • Hvis du skifter laminatet og gulvtæpper mellem en døråbning område, centrere reducering skimmel i dørkarmen for en pæn udseende, når døren er lukket.

relaterede artikler