Agave Planter & Landskabspleje

May 29

Agave Planter & Landskabspleje


Agave planter kan være så lille som nogle få inches og vokse så høj som 12 fod. Blade kan være grøn, blålig eller grå, og kan have hvide eller lyse striber eller pletter. Der er mere end 300 kendte arter af agave planter og landskabspleje med mere end 200 anerkendte arter, herunder den mest almindelige agave, anlægget århundrede.

Jord og Sun

Agave planter er indfødte til ørken eller halvørken betingelser, men vokse i andre klimaer. Seks timers fuld, direkte sollys er bedst for agave planter og landskabspleje skal placeres i jord, der er sandet og veldrænet.

Vand og ild

Agaver er sukkulenter. Sukkulenter butik vand i blade, stængler og rødder, og er tørke tolerant. Fordi de er også brandhæmmende, have agave planter og landskabspleje tilbyder et ekstra niveau af brandbeskyttelse til huse.

Skadedyr

Nogle skadedyr er tiltrukket blade og kerne af agave planter. Landskabspleje med dem betyder kaniner, gnavere og snude snudebiller kan være hyppige gæster. Brug mesh hegn omkring planter og lidt under jorden holder gnavere og kaniner væk. Insekticider holde snude snudebiller. Fjern og ødelægge planter, der allerede er inficeret med snude snudebiller.


relaterede artikler