Sådan Fold mænd Shorts

September 10

Sådan Fold mænd Shorts


"Et sted for alting, og alt på sin plads." Så sagde husholdning ekspert Isabella Beeton i 1861. Næsten alt har ændret sig siden da - herunder dit vasketøj, og hvordan du gør det - men ryddelige kommode skuffer og pænt foldet tøj i dem gøre livet lettere. Sorter shorts til bokser, atletisk og afslappet at starte foldning rutine.

Instruktioner

1 Adskil bokser shorts i en bunke, de atletiske shorts i en anden bunke, og de ​​tilfældige shorts i en anden bunke.

2 Fold boksershorts først. Hold shorts foran ved skridtet og guffe i skridtet området. Hold shorts fast ved linningen, svirp shorts én gang for at rette dem og derefter lægge dem ned på en flad overflade.

3 Fold skridtområdet af shorts 1/3 af vejen mod midten og krølle fold. Fold den anden side af de shorts 1/3 af vejen over mod midten og krølle fold, så de shorts er nu i tredjedele.

4 Fold det øverste linning ned 1/3 af vejen. Fold den nederste kant af shorts op 1/3 af vejen. Neaten det lille torv og læg det i skuffen, ved hjælp af skuffen arrangør til at holde det på plads.

5 Gentag trin 3 til 5 for at folde de resterende bokser shorts, de atletiske shorts og casual shorts på samme måde.

6 Placer alle bokser shorts sammen, alle de atletiske shorts sammen, og alle de tilfældige shorts sammen i skuffer.

TIPS

  • Placer skuffe arrangørerne i Kommode skuffer, hvis du ønsker. Skuffe arrangørerne adskille kommode skuffer i mindre sektioner og gøre det nemmere at holde Kommode skuffer pæn.
  • Opsæt en klapbord på en regelmæssig stedet i nærheden af ​​hvor du gør vasketøj. En behagelig højde og etablerede sted vil gøre rutine lettere.

relaterede artikler