Fejlfinding en Karcher Power Skive

April 22

Fejlfinding en Karcher Power Skive


Karcher højtryks-power skiver kan være enten gasdrevne eller elektrisk. Hver model af Karcher højtryksrensere forbinder til en husstand haveslange til en vandforsyning og har et reservoir for detergentadditiver. For højtryksrenseren til at arbejde effektivt, skal der være en passende mængde vand pres og en pålidelig strømkilde. Forskellige situationer kan føre til problemer, der forhindrer magt spændeskive udføre. Fejlfinding disse spørgsmål vil hjælpe med at identificere roden af ​​problemet og en løsning i de fleste tilfælde.

Instruktioner

Pressure spørgsmål

1 Kontroller den tilsluttede haveslange for knæk, træsko eller lækager. Ret eventuelle knæk og fjerne eventuelle blokeringer. Udskift slangen, hvis utætheder er til stede.

2 Åbn kilde vandhanen helt for at opnå maksimal vandtryk.

3 Kontroller filter for træsko eller blokering. Fjern filteret. Skyl filteret i varmt vand fra hanen.

4 Undersøg udledning dyse til blokering. Blæs eller fjerne eventuelle forhindringer med en lille wire eller nål.

5 Kontroller pistol, slange og spray tryllestav for forkalkning i form af hvide oprustning. Kør destilleret eddike gennem detergent sugerøret at fjerne forkalkning aflejringer.

6 Undersøg enheden for eventuelle utætheder. Sørg for at alle fittings er tæt sikret.

Andre problemer

7 Hvis motoren ikke starter, skal du sørge for at enheden er tilsluttet en stikkontakt, hvis det er en elektrisk model. Prøv en anden stikkontakt, hvis nødvendigt. Hvis tilsluttet en GFCI stikkontakt, skal du trykke på reset-knappen.

8 Hvis motoren ikke vil starte på en gas-drevne model, kontrollere benzintanken. Sørg for, at tanken er fuld. Hvis ikke, fyld den med frisk benzin.

9 Hvis vaskemidlet ikke fodre igennem, kontrollere vaskemiddel sugerøret filter. Fjern filteret. Køre varmt vand fra hanen gennem filteret for at fjerne træsko eller debris.

10 Hvis olielækager er indtruffet, er olietætninger slidt. Kontakt Karcher kundesupport for at få hjælp.


relaterede artikler