Sådan Care for Tropiske blomster

May 14

Sådan Care for Tropiske blomster


Tropiske blomstrende planter tilføje farve til haven senge. Canna og Calla liljer, bromeliads og tropiske kaktus er blot nogle af de valg til rådighed. De fleste tropicals kan ikke tåle frost eller koldt vejr. De kan stadig dyrkes i de fleste klimaer i potter, eller du kan behandle dem som enårige og genplante nye hvert år. Mange tropicals har pleje krav svarende til de andre ikke-tropiske planter i din have.

Instruktioner

1 Plant tropiske blomster i veldrænet haven senge med rige jord. Alternativt, plante dem i potter, der har bund drænhuller og er fyldt med kvalitet jord.

2 Grow planterne eller sæt potterne i et område, der modtager den korrekte mængde af sol. Shade-elskende tropicals, såsom caladiums, har brug for fuld skygge eller højst fire timers direkte sollys. Bougainvillea, canna og andre sol-elskende tropicals brug seks eller flere timers direkte sollys.

3 Spred en 2-tommers barkflis lag over toppen af jorden. Den barkflis hjælper med at holde rødderne køligt samtidig bevare jordens fugtighed.

4 Vand fleste tropicals så snart top ½ til 1 tomme af jord begynder at føles tør. Give nok til at fugte de top 6 inches af jord. I potter, vand i toppen af ​​puljen, indtil det overskydende vand afløb fra bunden.

5 Gød både sengetøj og potteplanter en gang om måneden med en opløselig, almene formål gødning hele foråret og sommeren. Påfør gødningen på pakken-anbefalede hastighed.

6 Bring potteplanter tropicals indendørs før første fald fryse. Hold stedsegrønne planter i en varm, solrig placering, og fortsætte med at vand gennem vintermånederne. Placer hvilende tropicals i et køligt, men ikke frysning, mørkt sted i vintermånederne. Bedplanter kan graves op og overvintret som potteplanter.

TIPS

  • Hver tropisk plante har sine egne kulturelle krav, at du skal henvise til, når der udformes en vedligeholdelsesplan.

relaterede artikler