Sådan installeres et Bathroom Sink & Apparatur

February 20

Sådan installeres et Bathroom Sink & Apparatur


To VVS hook-ups ledsage installation af vask: hane og afløb. Det er heller ikke svært at gøre, hvis du har den rette ru-in VVS på plads. For vandhanen, skal du bruge to 1/2-inch vandforsyning rør strækker sig fra væggen under vasken, og de bør udstyres med afspærringsventiler kaldet vinkel stopper. For afløbet, skal du have en 2-tommers afløbsstuds-out, normalt placeret mellem vandrørene. Den sværeste del af en vask installation normalt gør hullet til vasken, hvis der ikke er en i forvejen.

Instruktioner

1 Mål omkredsen af vasken åbningen med et målebånd og trække bredden af læben, der tillægger tælleren, hvis du har brug for at lave et hul til det. Du kan også bruge de specifikationer, der leveres med vasken. Installationsvejledningen omfatter normalt en skabelon til at skære hullet.

2 Trace omridset af vasken på køkkenbordet ved hjælp af dine målinger eller skabelonen og klip skitse med en stiksav. Lav huller omkring omridset med en boremaskine og en 1/2-inch boret så du har steder at indsætte savklingen. Drop vasken i hullet for at være sikker på det passer, derefter fjerne det, så du kan vedhæfte vandhanen og afløb.

3 Sæt de forsyningsledninger på vandhanen gennem de relevante huller i bagsiden af vasken. Der er normalt tre huller. Hvis det er en to-håndteres vandhane, bør rørene går gennem de to yderste huller, mens hvis det er et enkeltstrenget håndteres model, bør både passe gennem hullet i midten. Brug slip-lock tang til at stramme vandhanen til vasken med de medfølgende møtrikker.

4 Skru afløbet forlængelse eller endestykke, til si. Spred blikkenslager s kit omkring hullet i bunden af ​​vasken, og sæt derefter endestykket gennem hullet, skubbe sien mod bunden af ​​vasken, og stram den møtrik, der fulgte med afløb forsamling med slip-lock tang. Tør kit, der oser ud med en klud. Hvis vandhanen og afløb omfatter en pop-up prop, vil der være et hul i endestykket for vægtstangen, der virker proppen. Det skal overfor bagsiden af ​​vasken.

5 Spred en vulst af silikone caulk omkring kanterne af hullet til vasken og fald i vasken. Fra undersiden af ​​kabinettet, vedhæfte klip, der fulgte med vasken til skinnen omkring undersiden af ​​dens omkreds. Stram skruerne på klip med en skruetrækker. Klemmerne er udformet, så skruerne kile mod bunden af ​​kabinettet for at holde vasken på plads.

6 Skær bunden af endestykket med en nedstryger, om nødvendigt, for at hæve det over drænrøret i væggen. Skrue møtrikken fra lodret del af en P-filter komplet og fjern flangen. Skub møtrikken op endestykket, så det passer til flange på enden, så det passer til P-fælden omkring flangen. Skub møtrikken ned og skru det til P-fælden åbning. Stram den med hånden.

7 Drej fælden, så den anden ende, som er vandret, står afløbet åbning. Måle afstanden mellem dem og skære en længde på 1 1/2-inch PVC rør, der vil passe. Lim en 2-by-1 1/2-inch P-trap-adapter til afløb åbning med plastrør cement, derefter fjerne nødder og flanger fra fælden og adapter. Tilslut røret i begge ender på samme måde, som du er forbundet P-fælde til endestykket.

8 Drop proppen i afløbet åbning og løftestangen ind i bagsiden af vandhanen, hvis vandhanen og afløb inkluderer en pop-up prop. Sæt prop håndtaget ind i hullet i endestykket og skru møtrikken der kommer med det at holde det på plads. Slut grebet til løftestangen ved at anbringe justering plade, der kommer med forsamling med klemmen, som også er til rådighed. Fastgør indstillingspladen til løftestangen ved at stramme skruen på pladen med en skruetrækker.

9 Tilslut vandhane med to fleksible levering slanger, som er lange nok til at nå, men ikke så længe, ​​at de vil krølle rundt under vasken og skabe en forhindring. Stikkene på enderne af levering slanger skal matche rørene på vandhanen og udløbene af vinklen stopper.

10 Wrap VVS tape omkring vandhane rør og skru en slange på hver én, stramme stik med slip-lock tang. Wrap tape rundt gevindet på vinklen stopper og tilslut den anden ende af hver slange til en af ​​dem ved at skrue på stikkene. Vær sikker på at matche de varme og kolde slanger til de korrekte vinkel stopper.

11 Åbn vandhanen, og tænd derefter hver vinkel stop i tur og tjekke for utætheder i vandledningerne. Stram forbindelser, hvis det er nødvendigt. Når forsyningslinjer er stramme, fylde vasken, så lad det dræne, ser for utætheder i P-fælde. Stram tilslutninger, der lækker.

TIPS

  • I de fleste tilfælde vil du ikke nødt til at lave et hul i køkkenbordet for vasken, fordi der vil være en allerede. Hvis der er, vil du nødt til at vælge en vask, der matcher det. Desuden er nogle dræn støbt ind i køkkenbordet, hvilket gør sink installation unødvendig.
  • Piedestal dræn har særlige ru-in krav. Hvis du har planer om at installere en, skal du kontrollere specifikationerne for den korrekte placering af forsynings- og afløb stub-outs.
  • Du kan installere vandhanen og dræn efter fastgørelse af vasken til tælleren, men det er sværere.

relaterede artikler