Hvordan at lappe & Repair et Tæppe

August 29

Hvordan at lappe & Repair et Tæppe


Små tårer og forbrændinger i tæpper kan gøre ethvert rum se gamle og forsømt. Desværre, udskifte hele tæppet kan sætte en enorm bule i husholdningsbudgettet. Heldigvis kan du reparere små forbrændinger og tårer i gulvtæppet forholdsvis let. Foretag de grimme områder forsvinder bruge lidt lim og et par donor tæppe fibre.

Instruktioner

Bestemmelse af omfanget af skaden

1 let trimme brændte eller revet ender ud for beskadigede tæppe området. Små tårer eller overflade forbrændinger kan være skjult med en lille trim på ujævne længder og / eller misfarvning. Hvis brænde eller rive strækker sig ned til bunden af ​​bunken, trim eller trække alle beskadigede eller brændt tæppefibre.

2 Træk tæppe tråde fra et ikke synligt område Tæpper i værelset. Bag døre og på gulvet i skabene er gode steder at finde donor tæppe tråde. Træk dem fra kanterne, hvor de er løst.

3 Placer en liberal mængde vandtæt fiber lim på bunden af Brænd hul eller rive. Grib de løse tæppe fibre med en pincet og skubbe dem enkeltvis ned i limen. Fortsæt denne proces, indtil beskadigede område er fyldt med donor fibre.

4 Dæk det reparerede område med et papir håndklæde og en tung genstand, såsom en bog. Lad det reparerede område tørre i et par timer.

5 Fjern bogen og køkkenrulle og vakuum område. Dette hjælper de udskiftede tråde stå op og blande med de omgivende fibre. trim forsigtigt eventuelle fibre, der er mærkbart længere end den perifere tæppe.

TIPS

  • Prøv at finde donor fibre, der har en lige stor del af wear.Areas større end 2 eller 3 inches i diameter vil kræve plug udskiftninger. Områder med beskadiget tæppe bliver nødt til at blive fjernet, målt og erstattet med en donor afsnit af lige measurement.Place donor tæppe fibre og lim container på avis eller køkkenrulle til at undgå kontakt med arealer af tæppet.
  • Følg alle sikkerhedsinstruktioner på lim container.

relaterede artikler