Hvorfor har min GE Vaskemaskine Vil du Start Vask uden vand?

August 26

Hvorfor har min GE Vaskemaskine Vil du Start Vask uden vand?


Du indlæse din GE vaskemaskine med vasketøj og tænd den kun for at opdage, at maskinen ikke fyldes med vand. Mens din første hældning kunne være at kalde en vaskemaskine tekniker, kan du holde ud. En række årsager kan forklare, hvorfor de vaskemaskine starter, men undlader at fylde med vand, og kun få af dem kræver hjælp fra en uddannet tekniker til at korrigere. Forståelse mere om, hvordan din vaskemaskine værker kan hjælpe dig med fejlfinding af problemet og nå frem til en løsning hurtigere.

Låg er ikke lukket

På visse GE vaskemaskine modeller, skal du lægge låg ned for maskinen at fylde med vand. Selvom motoren kan tænde og skiven kan lyde, som om den fungerer, vil skiven ikke fyldes med vand, indtil du faktisk lukket låget. Luk låget og lyt efter maskinen til at begynde at udfylde.

Defekt Lid Switch

Hvis låget er lukket og vand stadig ikke flyder ind i maskinen, kan låget switch har brudt. Låget switch er en sikkerhedsanordning placeret på indersiden lågpanelet. Når lukket, det låser låget på plads for at forhindre dig i at åbne den, mens vaskemaskinen er tændt. Bevæg fingeren hen over låget switch, og lyt efter en klikkende lyd. Udskift kontakten, når der ikke kliklyd høres.

Vand ikke tilsluttet eller på

De fleste GE vaskemaskiner har to separate slanger: en for kold og en anden for varmt vand på bagsiden af ​​apparatet. Hver slange har sædvanligvis sin egen vandforsyning ventil, der tillader vand at strømme gennem slangen, når skiven er tændt. Sørg for, at hver slange er sluttet til maskinen, og at hver ventil er tændt. En eller begge af ventilerne kan være mislykket, hvilket kan få maskinen til at begynde vaskecyklus uden vand indeni.

Bad Sensor

GE vaskemaskiner fungerer ved hjælp af sensorer, der er reguleret af maskinens betjeningspanel. Når du har valgt indstillingen vandtemperaturen og vask kontrolpanelet advarer forskellige komponenter på maskinen til at udføre. Hvis en sensor inde i kontrolpanelet går dårligt, kan det iværksætte de forkerte kommandoer eller sende signaler i den forkerte rækkefølge. Som følge heraf kan skiven begynde tøjvask før maskinen fyldes med vand. Kontakt en vaskemaskine tekniker til at teste sensorerne kontrolpanelet for at sikre, at de er hver fungerer korrekt.

Defekt vandtilløbsventilen

Den vandtilløbsventilen inde i vaskemaskinen, der giver vand til at fylde karret kan have svigtet. Når dette sker, kan vaskemaskinen advare vandindløbsventilen at åbne og, efter en periode, begynder automatisk at løbe, forudsat at vandet har fyldt karret. Kontakt en vaskemaskine tekniker til at undersøge vandtilløbsventilen og ændre det ud med en ny, hvis den er fejlbehæftet.


relaterede artikler