Sådan Fold en King Size Madras at få det op ad trappen

December 12

Sådan Fold en King Size Madras at få det op ad trappen


Du har købt en king size seng. Leveringstiden fyre har det i dit hus. Du ønsker det sat op i en ovenpå soveværelse, men deres firmapolitik dikterer, at de ikke flytte en king size madras op ad trappen. Nu du sidder fast. Du har en næsten afsluttet seng i dit soveværelse, mens madrassen sidder nedenunder. Tage hjerte. Flytning king size madras tager kun lidt reb og nogle ved hvordan.

Instruktioner

1 Læg dine reb 5 fødder væk fra hinanden på gulvet. Løft madrassen og sætte det på tovene, således at enderne af rebene er udragende fra hver side. Løft den ene side af madrassen med din hjælper og fold madrassen i halve. Sidde på enden af ​​madrassen at holde det på plads. Bind enderne af rebene i en knude, således at hver rebet er bindende madrassen 1 fod fra hver ende.

2 Rul den foldede madrassen, så den står på enderne og ikke bøje. Stå i den ene ende af madrassen, mens din hjælper placerer sig i den anden ende. Bøj knæene, tage fat i madrassen med en hånd på hver side, og løft med benene. Både du og din hjælper skal løfte samtidig at minimere belastningen af ​​elevatoren. Flyt din madras op ad trappen og ind i stuen, hvor det vil blive placeret.

3 Læg madrassen på siden på toppen af boksen springs på sengerammen. Snør knuderne (eller skære rebene om nødvendigt), mens din hjælper holder madrassen i den foldede position. Træk tovene fri og langsomt udfolde madrassen så den ligger fladt på sengen.

TIPS

  • Altid løft med benene og ikke din ryg.
  • Lad ikke din madras foldes længere end det tager at flytte den fra et sted til et andet. Forlader det foldede kan forårsage skade på den interne struktur i madrassen, hvilket gør den ubrugelig.