Sådan fjernes et hus Radiator

November 20

Sådan fjernes et hus Radiator


Når remodeling eller istandsættelse, kan radiatoren i rummet behøver at fjernes. Det er meget vanskeligt at male eller gøre enhver væg reparationer med radiatoren på plads. Fjernelse af radiatoren kræver ingen specielle værktøjer og kan opnås ved den gennemsnitlige boligejer. Hvis radiatoren er meget gamle, vil der være behov for ekstra pleje for at undgå at beskadige ældre rør og ventiler. Når fjernelse sker under koldere vejr, give ekstra tid til at systemet til afkøling.

Instruktioner

1 Sluk for varmeanlægget og lade vandet i rørene til afkøling.

2 Sluk ventilerne ved hver ende af radiatoren. Sluk for reguleringsventilen i hånden. Den anden ventil vil have en plasthætte. Træk det ud og drej ventilen med uret med en halvmåne wrench.Count svingene kræves for at slå ventilen fra. Når radiatoren geninstalleres, kan det justeres til den samme indstilling.

3 Brug bløder for at åbne udluftningsventil på eller nær toppen af radiatoren. En lille mængde vand kan aflades, når denne ventil åbnes, så har håndklæder eller klude praktisk at holde vand fra gulvet. Hvis vandet fortsætter med at strømme fra luften udluftningsventil havde de reguleringsventiler ikke lukke ordentligt. Prøv at spænd disse ventiler. Hvis vandet fortsætter med at strømme, vil hele systemet kræver dræning. Lad udluftningsventil åbne, når vandet holder op med flyder.

4 Fjern møtrikkerne hvor vandrørene er knyttet til ventilerne ved at holde en møtrik på plads med vandpumpe tang og dreje den anden møtrik med en anden tang. Noget vand vil dræne når disse nødder løsnes; bruge en bakke eller panorere for at fange nogen dræning. Hvis panden bliver fuld, stramme møtrikken, tømme gryden og derefter fortsætte, indtil ingen vand strømmer. Luk udluftningsventilen.

5 Lirke indkommende vandrør lidt væk fra nødder. Løft radiatoren ud af sine konsoller. Der vil stadig være vand i bunden af ​​radiatoren. Tip radiatoren over panden for at dræne vandet ud og slam.

TIPS

  • Opbevar radiatoren på hovedet, indtil du er klar til at geninstallere det for at forhindre enhver vand eller slam drypper på gulvet.
  • Har hjælp til rådighed til at løfte køleren ud af sine konsoller.

relaterede artikler