Sådan Udskift en Beton Expansion Med Wood

June 6

Smuldrende træ eller ukrudt i dine kompensatorer er en indikation ekspansionssamlingen kræver reparation. Udvidelsen joint tillader betonen til at udvide og kontrakt uden revner. Selv om der er skum bagstop til erstatning ekspansion træ fælles, nogle husejere vælger at erstatte det fælles med nyt træ. Ved udskiftning en konkret udvidelse med træ er det nødvendigt at anvende en behandlet gul fyr eller en redwood, som de holder længere. Køb 1-tommer-by-4-tommer boards i længder, der er længere end udvidelsen fælles.

Instruktioner

1 Skrab ud den eksisterende træ og andet affald i dilatationsfuge med et stort fladskærms-skruetrækker. Fjern så meget snavs som muligt fra kompensator med hånden og placere den i skraldespanden.

2 Børste længde dilatationsfuge med en stiv stålbørste. Dette medvirker til at fjerne eventuelle løse stumper af beton fra kanterne af kompensatoren.

3 Støvsug snavs fra dilatationsfuge med en butik vakuum. Sørg for at fjerne alle spor af snavs fra samlingen.

4 Mål længden af samlingen med et målebånd. Skær dilatationsfuge træ til målingen med en håndsav. Måle dybden af ​​kompensatoren og trække 1/8 inch. Overfør målingen til flade af dilatationsfuge træ. Rip skære længden af ​​træ med en rundsav og rip skæreblad.

5 Indstil træ til ekspansion fælles. Tryk på træet ned i samlingen med en hammer. Toppen af ​​træet bør være 1/8 tomme under overfladen af ​​den omgivende beton. Placer malere tape på toppen af ​​de to betonplader på hver side af samlingen.

6 Påfør en perle af selvnivellerende spartelmasse over træ med en caulk pistol. Vulsten bør dække træ og selv med den omgivende overflade. Tillad selvnivellerende spartelmasse at hærde i 24 timer og fjern raps fra betonen.


relaterede artikler