Ukrudt & Eftersåning strandsvingel

March 23

Tall svingel er overseeded når det er blevet såret af vinteren vejrforhold, har lidt en sygdom eller har haft ukrudt fjernet fra plænen, hvilket resulterer i bare områder. Alle ukrudt skal fjernes fra en engsvingel græsplæne, før eftersåning kan forekomme. Ukrudt vil konkurrere med de høje svingel græs kimplanter til jordens næringsstoffer og fugt.

Fjernelse Ukrudt

Plan om at fjerne ukrudt og overseed din engsvingel græsplæne engang mellem den 15. april og den 15. juni eller august 20 og 20. september som anbefalet af Sharp Seed. Fordi engsvingel er en cool-sæson græs, vil du opdage, at det er svært for nye græs planter at vokse i sommervarmen. Fjern dine ukrudt ved at sprøjte dem med en bredspektret herbicid, der indeholder glyphosat. Sørg for at slå din vandingssystem slukket i 48 timer, så kemikalierne kan absorbere ind ukrudt 'løv.

Forberedelse af Lawn

Du skal udarbejde din jord før såning strandsvingel. Tall svingel græsfrø skal have tilstrækkelig jord til frø kontakt til at spire. Indstil din plæneklipper er vinger til den laveste indstilling. Klip den engsvingel lige over jorden linje, som anbefalet af University of California. Kontroller stråtækket lag for at se, hvis du har brug for at vertikalskære. Det stråtag lag akkumuleres mellem jorden og høje svingel græsstrå. Et stråtag lag mere end 1/2-inch dyb skal dethatched med en effekt vertikalskærer eller rake.

eftersåning

Udsend en forret gødning over din plæne på tidspunktet for såning, som anbefalet af University of California. Starter gødning hjælper engsvingel udvikle stærke rodsystemer. Brug en forret gødning, der har en NPK (nitrogen-fosfor-kalium) mængde 10-20-10 med en hastighed på 10 lbs. per 1.000 kvadratfod. Fordel engsvingel græsfrø med en hastighed på 8 til 10 lbs. per 1.000 kvadratfod, og derefter dække græsfrø med 1/8 tomme af snavs.

efter Care

Hold jorden fugtig, mens den engsvingel græs spire. Tørrede-out jord betyder, at dine frø vil ikke spire. Gød den engsvingel plænen igen i seks til otte uger. Brug 3 til 6 lbs. af kvælstof pr 1000 kvadratfod. For at forebygge fremtidige ukrudtsproblemer, anvende en pre-emergent herbicid i efteråret og foråret at forhindre ukrudtsfrø i at spire i plænen. Eksisterende ukrudt styres med selektive post-emergente herbicider.


relaterede artikler