Hvorfor Vil ikke en GE Profile Køleskab Cool?

April 21

GE køling Profil køleskab problemer opstår på grund af problemer i forbindelse med ikke bruger køleskabet korrekt eller et problem med en komponent ikke fungerer korrekt. Mens køleskabet linje har flere forskellige modeller, herunder både side om side og top-fryser produkter, de fleste af disse spørgsmål gælder for alle Profil køleskabe.

Problemer Power

En GE Profile køleskab kræver adgang til en arbejdsgruppe, dedikeret, trebenet, stikkontakt med jordforbindelse. Hvis stikket ikke er helt monteret i soklen, eller hvis temperaturkontrol ikke er tændt, kan køleskabet ikke køle ordentligt. Hvis du bemærker fejlen "AF AF" på displayet, køleskabet er i demo-tilstand. Slukning af demo-mode kan løse problemet med køleskabet køling. Efter køleskabet serviceres, kan det forblive i diagnostisk tilstand; afbryde strømmen for at rydde kontrolpanelet og køleskabet skal begynde køling.

Indstillinger Temperatur Kontrol

At tillade 24 timer for køleskabet temperaturer for at stabilisere verificerer, hvis kontrollerne fungerer korrekt. Juster temperaturen ned med en grad og vente 24 timer for at kontrollere, om ændringen gør nogen forskel i køleskabet temperatur. Hvis det er en nyligt installeret enhed og køleskabet bliver varm efter 24 timer, anbefaler GE planlægge et servicekald for yderligere assistance.

Kondensator Problemer

GE forklarer, at en profil køleskab køling problem kan opstå, hvis kondensatoren er beskidt, da systemet ikke fungerer så effektivt med beskidte kondensatorflader. Selskabet anbefaler, at du skal trække køleskabet før du rengør kondensatoren at beskytte dig mod elektrisk stød. Brug et køleskab spole børste, tilgængelig fra GE eller et apparat butik, at børste snavs, støv og andre opbygning fra kondensatoren.

Forhindringer

Hvis dørene ikke forsegle ordentligt, kan det påvirke køleskabet evne til at køle effektivt. Profilen linje af køleskabe kræver nivellering eller dørene kan ikke lukke korrekt. Udjævning bagsiden af ​​køleskabet kræver dreje en sekskantmøtrik på benene mens du niveau forsiden ved at dreje benene med en skruenøgle. Profil køleskabe brug for mindst en tomme af luft clearance, og nogle gange mere afhængig af modellen, på siderne, ryg og top for kølesystemet fungerer korrekt.