Sådan installeres Selvklæbende Floor Fliser

July 5

Sådan installeres Selvklæbende Floor Fliser


For at lette installation og en billig måde at redesigne et værelse, det er svært at slå selvklæbende flise gulv. Du behøver ikke cement eller cementmørtel for dette værelse opdatering. Alt du skal gøre er at skræl og stok og i et par timer, du har den rene udseendet af en helt ny etage.

Instruktioner

1 Fej gulvet for at fjerne al snavs eller skidt. Snavs forhindrer selvklæbende fliser klistrer til gulvet og eventuelle rester efterladt skaber en ujævn overflade, der i sidste ende kan stikke igennem fliserne.

2 Snap en kridtstreg fra midten af den ene væg til midten af den modsatte væg. Gentag denne proces på de to vinkelrette vægge til at lokalisere og markere midten af ​​rummet.

3 Placer en flise med vedhæftede opbakning hvor kridt linjer mødes for at sikre korrekt justering. Hvis flisen linjer op med kridt linjer, kan du fortsætte. Hvis ikke, skal du nulstille din kridt linjer.

4 Fjern papiret fra bagsiden af den første flise. Efter pilens retning på flise eller papir opbakning, placere den første flise i midten af ​​rummet, hvor kridt linjer skærer hinanden. Arbejde udad, indtil du kommer så tæt på kanten af ​​rummet som muligt.

5 Brug lineal til at måle fra kanten af den sidste flise placeret på gulvet til væggen, når du er klar til at arbejde på kanten af rummet. Alternativt, placere en løs flise direkte på toppen af ​​den sidste placeret flise og skub det på væggen som en måde at måle omkredsen flise.

6 Marker flise med blyanten efter måling og skær perimeter fliser til størrelse med hobbykniv. Fortsæt denne proces, indtil hele omkredsen er afsluttet.

7 Brug flise rullen for at fjerne eventuelle luftbobler og glat hele gulvet.

TIPS

  • Kontrollér, at der er nok plads til dine fliser under indrejse døre.
  • Hvis du fjerner fodlister eller sko støbning rundt i lokalet, før du starter og udskifte dem, når du er færdig, vil etage har et mere professionelt udseende.

relaterede artikler