Sådan Reparation aluminium sidespor

May 6

Sådan Reparation aluminium sidespor


Aluminium sidespor er et populært mål materiale, der anvendes på ydersiden af ​​boliger. Det er holdbart og vil vare i mange år med minimal vedligeholdelse. De mest almindelige problemer med aluminium sidespor er buler, dings og ridser forårsaget af skarpe påvirkninger. Heldigvis materialet er let at reparere. I modsætning til andre typer af sidespor, hvor en hel række skal udskiftes ad gangen, kan mindre dele af aluminium sidespor skæres væk efter behov.

Instruktioner

1 Reparation ridser og andre små mærker med maling. Forbered sidespor ved børstning på et lag af metal primer. Lad primeren tørre i mindst en time, og derefter trykke op i området med et lag akrylmaling.

2 Buff ud rustpletter, ved hjælp af et stykke ståluld. Fugt ståluld til at gøre det mere blid, derefter let krat rustpletter væk. Følg op med et lag primer, derefter male det område, der svarer til resten af ​​sidespor.

3 Skær væk sektioner, der er bulet eller dårligt beskadiget. Brug tin klip og en hobbykniv til at fjerne kun den nederste halvdel af en sektion, du vil erstatte. Din hobbykniv kan bruges til at score overfladen, indtil du er i stand til at bruge dine tin klip til at skære afsnittet væk.

4 Find en sektion af erstatning sidespor, der svarer til, hvad der er i øjeblikket på dit hjem. Skær det, indtil det er et par inches længere end det stykke du har fjernet. Brug dine tin klip til at skære væk sømning stribe fra toppen af ​​sidespor.

5 Anvend klar silikone caulk til bagsiden af udskiftning sidespor, så holde det på væggen, hvor den brik, du fjernede hang. Tuck toppen af ​​afsnittet udskiftning under rækken ovenfor, og tryk det på plads, så det holder sig til sidespor nedenunder.


relaterede artikler