Regler for Donation af Madrasser

May 5

Regler for Donation af Madrasser


Velgørende organisationer har ofte særlige regler, der skal følges, når de accepterer doneret madrasser. Disse regler skal sikre, at donerede madrasser er rene og ikke vil udgøre en sundhedsmæssig trussel for modtagerne. Før du går gennem besværet med at laste op madrassen og kørsel til en donation center, bør du kontakte velgørenhed for at lære om deres specifikke regler.

Frelsens hær

Frelsens Hær accepterer doneret madrasser og vil give en kvittering for skattefradrag, afhængigt af tilstanden af ​​madrassen. Ifølge Frelsens Hær hjemmeside, mindre madrasser i god stand giver en $ 35 skattefradrag, hvis madrassen er i høj kvalitet tilstand. Skattefradraget kan være så meget som $ 75 for store madrasser i høj kvalitet tilstand. Skattefradrag er lavere, hvis madrasser er i dårlig stand, og organisationen vil ikke acceptere madrasser, som er alvorligt revet eller umulige at bruge uden reparation.

shelters

Krisecentre for voldsramte kvinder, bortløbne og hjemløse har ofte brug for ekstra madrasser. Nogle krisecentre vil acceptere nogen madras, som kan sov på, selv om reglerne varierer fra husly til husly. Hvis der er pletter eller iturevne stof på madrassen, kan du nødt til at reparere eller sterilisere madrassen før donere. Nogle krisecentre vil arrangere at afhente madrassen, så du ikke bliver nødt til at levere det.

Online Advertising

Du kan også donere madrasser til trængende enkeltpersoner gennem gratis online klassificerede websteder, såsom Craigslist. Der er ingen formelle retningslinjer, når donere en madras gennem disse reklamer. Det er tilrådeligt at fjerne enhver lugt, snavs eller pletter fra madrassen, men. Disse fejl kan afholde nogen fra at tage madrassen. Du kan også nødt til at reparere tårer eller huller.


relaterede artikler