Den mest effektive Kemikalier to Kill Underground Roots

March 31

Den mest effektive Kemikalier to Kill Underground Roots


Rødder er altid den sværeste del af skadevirkning plante at fjerne. Uanset om du forsøger at dræbe en mælkebøtte eller et træ, den øverste er relativt let at ødelægge, men den del undergrunden kræver en større indsats. Der er mange potente kemikalier, som kan gøre arbejdet, men det er en god ide at minimere påvirkningen af ​​miljøet. Systemiske herbicider er nyttige, fordi de kommer ind i vaskulære væv af en plante og rejser til roden.

Overvejelser

Den type kemiske, du bruger, afhænger af arten, størrelsen og placeringen af ​​rødderne. Du skal også være forsigtig anvendelse af kemikalier i nærheden af ​​vand, som kan translokere og kan være giftige for hvirvelløse dyr. Et andet potentielt problem er flashback og residual effekt. Den kemiske du bruger, kan ikke være selektiv og kan bevæge sig i jorden til andre planter eller forblive i jorden til at foretage noget nyt, der vokser i stedet. Drift er en potentiel fare for at bruge sprøjtede kemikalier, men kan minimeres, hvis de anvendes, når der ikke er vind.

20 procent Ascetic Acid

Asketisk syre er syren fundet i eddike. Det kan være en effektiv og sikker måde at dræbe rødder. Det vil top dræbe først og kan anvendes som en topisk spray til ukrudt og andre irriterende skadedyr planter. At dræbe rødder, er det nødvendigt at komme i kontakt med dem, der kan gøres ved at grave en rod, sårede det og sprøjtning såret. Såret behøver ikke at være dyb. Du skal blot skære en slank skive fra eller skrabe væk den beskyttende belægning på roden ydre. Du kan også tilføre kemikaliet i jorden omkring rødderne eller direkte i træ eller plante, som du forsøger at dræbe.

root Inhibitors

Root inhibitorer forhindre dannelsen af ​​meristem væv og terminal rodvækst celle. En klasse af herbicider kaldet pyridiner er selektive for græs kimplanter. Det forsinker eller stopper celledeling på de voksende punkter af rødder og stængler. Erstattede urea typen formuleringer er roden hæmmere. Herbiciderne er selektive og anvendes gennem jorden. Disse typer påvirker ikke fotosyntese, så lukningen af ​​græs kimplanter ser ud til at være langsom. Root døden er hurtig og efterfulgt af blade død.

Systemisk Herbicider

Systemiske herbicider indtaste blade eller cellevæv af en plante og rejse ned i cambium og phloem at dræbe rødderne. En af de mest almindelige af disse er glyphosat. Det er et bredt spektrum, ikke-selektivt herbicid, der mister sine eftervirkninger efter en kort periode. Systemisk herbicider kan anvendes foliarly eller som en jord gennembløde eller injektion. De typer af systemics der er selektive indeholde phenoxy og benzoesyre. Kontakt emballage til metoder og anvendelsesområder mængder, da disse er stærke kemikalier.


relaterede artikler