Sådan Reparation Blå Tarp

February 6

Sådan Reparation Blå Tarp


Blå tarp er en form for holdbar, plastikpresenninger, der har flere husstand anvendelser. Det er almindeligt anvendt som en overdækning maskiner, cykler, tage eller paller, så de er beskyttet mod vejrlig, støv og skadedyr. Men på trods af sin evne til at modstå brugen tunge, kan blå tarp blive slidt. Dette vil være synlig i form af huller eller revner, der vises i stoffet. Tarp kan fastgøres op ved hjælp af tape eller lim.

Instruktioner

1 Vurdere skaderne at se, om det er fixable. Hvis du bruger tarp regelmæssigt, og det er allerede blevet lappet op, og derefter overveje at købe en ny presenning til at sikre, at det vil være i stand til at fungere korrekt.

2 Styrke blå tarp ved at erstatte de øskner. Disse er små metalringe, der anvendes til gevindskæring reb gennem at hænge eller binde op Tarp, som ligger på i hjørnerne og langs kanterne af Tarp.

3 Udnyt en bøsning reparationssæt til at fjerne de slidte tyller og erstatte dem med nye. Du ønsker Tarp at være øskner skal anbringes forsvarligt, så rebet ikke rippe gennem Tarp.

4 Vælg en egnet lim til lappe en tåre eller rip i Tarp. Tarps Plus eller PVC-lim, for eksempel levere en stærk lim til brug på plastik tarps. Limen kan anvendes udendørs og med tarp tekstiler.

5 Påfør limen som anvist af producenten. Dette sikrer, at det anvendes korrekt for at undgå beskadigelse af Tarp yderligere. Du skal muligvis bruge en ekstra stykke presenning eller stof til at holde over toppen af ​​rip at styrke det eller lappe et hul.

6 Vent til limen tørre og derefter anvende tarp tape over toppen af sammenføjningen for yderligere styrke. For at opnå dette skære en længde på tape og sted direkte på toppen af ​​rip. Alternativt, hvis du ikke ønsker at bruge lim, reparere rip med kun tape.

7 Bring de to sider af en tåre sammen. Brug en høj kvalitet tape til at holde dem på plads. For eksempel er tarp tape leveret af Tarpaflex eller Tarps Plus er specielt designet til forstærkning tarp. Hvis du ikke kan finde en bestemt tarp tape, bruge en stærk tape, som det egnet til udendørs.

8 Vend tarp løbet. Styrke rip fra bagsiden ved at stikke et stykke presenning tape langs rip på denne side, også.


relaterede artikler