Omkostninger hos vandskade til en Basement

January 23

Omkostninger hos vandskade til en Basement


Udgifterne til oprensning af en vand-beskadigede kælder afhænger af, hvad var i kælderen før oversvømmelserne, og hvor stor den beskadigede rum var. En fuldt færdig kælder med elektronik, tæpper, møbler og andre møbler vil være ganske dyrt at rydde op. Uanset omfanget af de skader, skal du fjerne vandet fra kælderen og derefter vurdere, hvad du behøver at gøre for at gøre kælderen brugbar igen.

Udstyr til få vandet ud

Hvis du havde kun en tomme eller deromkring af vand på en bar cement gulv, kan du bare pådrage prisen for et par mopper og spande eller en våd-tør vakuum leje. Hvis vandet er mere end en tomme eller så dyb, kan du ønsker at leje et undervandsfartøj elektrisk pumpe. Du kan også nødt til at hænge shop lys i kælderen. Sørg for at bære gummistøvler, som strækker sig i det mindste til knæene.

Elektrisk sikkerhed

Af sikkerhedsmæssige årsager, skal lukkes på de vigtigste elektrisk service bord, hvilket betyder at bruge de stikkontakter i ovenpå del af dit hus til at gøre enhver kælder oprydning alle kælder kredsløb. Sørg for, at forlængerledninger kører fra ovenpå er ophængt forsvarligt op og væk fra vandet. Hvis vandet har nået højden af ​​forretninger, vil du ikke være i stand til at bruge dit hjem el overhovedet. Brug altid ekstrem forsigtighed, når der beskæftiger sig med forretninger eller elektricitet og ringe til en professionel, hvis du er den mindste smule bekymret over elektrisk stød. Vand og elektricitet er en farlig kombination.

Typer af skader

Den type skade, du står afhænger af, hvad du bruger din kælder til. Hvis det er helt eller delvist færdig, kan du regne med våd gipsvæg, isolering, tæpper, møbler og elektronik, og en beskadiget ovn og vandvarmer. Du bliver nødt til at rive vægge, tæppe, ødelagte fliser og isolering, eller du måske nødt til at hyre en professionel til at fjerne alle de snavs og trække det væk. Hvis din kælder består af beton gulve og vægge eller bruges bare til opbevaring, vil dine omkostninger være meget mindre, afhængigt af hvad du opbevaring. Den sentimentale værdi af tabte billeder eller familie keepsakes kan ikke måles.

Udskiftning, reparation og Forebyggelse Omkostninger

Hvis vandskader ovnen, vandvarmer eller anden gas eller el apparater, vil de skal udskiftes. Tæpper skal udskiftes, selvom gipsvæg der pådrager sig intet vandskade kan reddes. Du bliver nødt til at identificere, hvor højt vandet gennemblødt gipsvæg og skære flere inches over denne linje, hvis du ikke udskifte hele vægge. Wet isolering skal fjernes og erstattes. Kør en affugter i kælderen, indtil alt er tørt for at forhindre udviklingen af ​​mug. Hvis mug tager fat, kan det være nødvendigt at hyre en støbeform afbødning professionel. Hvis årsagen ikke var indlysende, hyre en professionel til at afgøre, hvorfor din kælder oversvømmet og tage skridt til at løse problemet.


relaterede artikler