Hvordan Black Roses Grow?

December 22

Hvordan Black Roses Grow?


Roser, der synes at være sort i farven er faktisk en dyb rød, der ser sort, såsom sorter Black Jade eller Sort Bocarra. Black Jade er miniature roser, og Black Bocarra er den mørkeste, blomstrende brombær-farvet roser. Voksende sorte roser er ikke anderledes fra den voksende andre farvede roser.

Placering og jord ændringer

Vælg et område i din værftet, der har seks til otte timers fuld sol om dagen og nogle eftermiddagen skygge. Jorden skal være løs, frugtbar og veldrænet. Tekst rosen plantning seng med 4 inches af organisk stof såsom kompost samt et komplet uorganisk gødning. Tilskynde rodvækst ved at tilføje i 3 pounds af superfosfat pr 100 kvadratfod i rosen sengen. Bland organisk stof og superphosphat sammen til en dybde på 12 inches.

Vand

Rose brug fugtig jord på alle tidspunkter. Vand 1 inch en uge til en dybde på 12 til 18 inches, fremme dyb forankring, medmindre nedbør er tilstrækkelig. Undgå overrisling, som kan forårsage sort plet og sygdomme til dannelse på løv. Placer en soaker slange i bunden af ​​din sorte rosenhæk, vanding direkte i jorden. Vand tidligt om morgenen for at give efterlader en chance for at tørre, hvis vand fejlagtigt sprøjt på bladene.

Økologisk Barkflis

For at holde jorden fugtig og jorden kølig eller varm afhængigt af sæsonen, anvende en 2-til fire-tommer lag af organisk barkflis omkring sorte rosenhæk. Barkflis vil reducere vandtab fra fordampning i de varme og varme måneder, samt undertrykke væksten af ​​ukrudt. Påfør et nyt sæt barkflis hvert forår eller som det forværres i løbet af året, begynder et par inches væk fra bunden af ​​rosenhæk. Vælg organiske dækningsmaterialer såsom strimlet bark eller træflis. Alternativt, anvende et lag af gødning under barkflis, når du ændrer det i foråret.

Rose Food

Feed den sorte rosenhæk med enten en generel formål gødning, såsom 10-10-10, eller en udpeget rose mad. Påfør 1/2 kop tre gange om året, der begynder i det tidlige forår efter beskæring, efterfulgt af et andet program efter blomsterne begynder at blomstre. Påfør den sidste ansøgning i midten af ​​juli eller to måneder før den første frost. Den sidste ansøgning skal være 0-10-10, anbefaler Texas A & M University Extension. Spred gødningen omkring sorte rosenhæk starter flere inches væk fra bunden af ​​busken og arbejde 18 inches ud. Vand grundigt.


relaterede artikler