Sådan Grow Dracena

October 14

Dracaena er det videnskabelige navn for en bred vifte af buske og træer der almindeligvis kaldes dragen træer. De er hjemmehørende i tropiske dele af Afrika, Asien og Mellemamerika, og er bredt dyrkes som stueplanter og udendørs prydplanter i US Department of Agriculture zoner 10 og derover. De fleste arter af Dracaena bære fuld kroner af slank, mørk-grønne blade på toppen af ​​en kuffert-lignende stamme, men nogle, såsom majs plante, har lysegrønne, strap-lignende løv med en shrubby kuffert. Voksende Dracaena er let du giver passende varme og fugt, og de vil udbrede let fra stiklinger, hvis der anvendes stiklingerne umiddelbart efter høst.

Instruktioner

1 Bland tre dele pottemuld, en halv del vermiculit og en halv del sand til at skabe en hurtig dræning, men fugtbevarende pottemuld mix egnet til Dracaena planter. Fyld en 6-tommer plantageejer med blandingen og vande den, indtil blandingen er mættet. Sæt den til side.

2 Tag en shoot skæring fra siden eller toppen af en sund Dracaena ved hjælp af en hobbykniv. Forsøger at skære så meget af bunden af ​​bladene som muligt. For side stiklinger, lå hobbykniv flugter med stammen af ​​stedet og skæres nedad for at fjerne det. For top stiklinger, find en krans af blade nær toppen af ​​stammen. Hold den mellem tommel- og pegefinger og skære nedad for at fjerne det.

3 Dyp bunden af den skærende i rode hormon og trykke den ind i blandingen jorden indtil 1/4 til 1/2 inch ligger under overfladen. Tryk jorden omkring basen, så det nederste lag af blade hviler tværs over toppen af ​​jorden.

4 Placer pottede Dracaena skære i et varmt område med indirekte lys. Vandes hver to dage til en dybde på 1-inch ved drizzling vand på jorden, som omgiver planten. Prøv ikke at få nogen vand på bladene. Check for rødder efter 25 dage.

5 Før Dracaena to gange i løbet af vækstsæsonen med 1 spsk. 10-10-10 forhold gødning fortyndet i 2 kopper vand. Hæld blandingen omkring planten, pas på ikke at plaske nogen på løv.

6 Tilføj 1 spsk. af flydende chelateret calcium til jorden omkring planten en gang om året for at forhindre blad-tip brænde. Grundigt suge jorden med vand efter påføring chelateret calcium til at distribuere det jævnt i mix.

7 Repot Dracaena planter hvert år. Vande planten grundigt dagen før ompotning det. Flyt den til en 1 tomme større potte og sørg for frisk, ubrugt jord med god dræning og fastholdelse fugt.

TIPS

  • Støv bladene af Dracaena planter mindst en gang om måneden for at holde dem sunde og skinnende.
  • Vær yderst forsigtig, når du håndterer skarpe værktøjer såsom kunst kniv.

relaterede artikler