Wood til Carpet Overgange

September 9

Wood til Carpet Overgange


Når gulvet fra et rum til et andet ændringer, såsom fra en hårdttræ gulv til et tæppebelagt område, kan overgangen gøres glattere og mere ensartet med brug af tærskel materialer. Tærskler er smalle strimler, der passer i døråbninger eller på tværs zoner af rum, hvor forskellen i gulvmaterialer kan udgøre en farlig situation. Holde kanterne af disse overgange niveau og glat gør dit hjem mere sikkert.

Træ Tærskler

Ved hjælp af en tærskel træ til overgangen fra træ til tæppebelagt gulv præsenterer den mest oplagte valg til dette formål. Mange hårdttræ gulv producenter tilbyder tærskler af forskellig art, der passer til din trægulve. Disse tærskler give den bedste udseende for en problemfri overgang fra et rum til et andet, og tilbyde hak konstruktion for at imødekomme forskellige højder i skiftes materialer, således at en lav bunke tæpper og en tykkere træ gulvflade kan passe sammen under tærskelværdien stykke, ifølge Shaw Gulve hjemmeside. tærskler Ufærdige træ er også tilgængelige, at du kan afslutte at matche eller kontrast til dit trægulv.

Metal Tærskler

Metal giver en anden mulighed, når de vælger tærskler for gulv til gulve overgange. Metal strips er ofte den billigste valg for døråbninger og andre områder, der ser hård brug. En tack strimmel installeret under strimlen holder tæppet sikkert, så den ikke trækker eller flosse. tærskler metal kan findes i en række attraktive beklædning, herunder børstet nikkel, messing, aluminium og rustfrit stål.

Marmor Tærskler

Marmor tilbyder en opskalere og attraktivt tærskel materiale til at give dit hjem et rent og færdigt udseende. Disse tærskler kommer i mange forskellige marmor typer, og generelt i creme, hvid eller sorte farver. Fordi hver stykke af sten altid har sin egen karakter, ikke to stykker er nøjagtig ens, hvilket giver overgangsområder interesse og elegance. Designere anbefaler at vælge en farve, der blander godt med begge gulvarealer, i henhold til Marmor Tærskler hjemmeside. Disse tærskler kommer i 2 til strimler 4-tommer-dækkende, men bredere størrelser er også tilgængelige for særlige situationer. Standarden tykkelse er ½ til ¾ tommer. Hak strips er til rådighed til brug på materialer med ujævne højder.

theshold størrelsesguide

Mange typer af tærskelværdier er tilgængelige på byggemarkeder. Træ tærskler kommer i standardstørrelser og kan skæres med en motorsav eller en nedstryger. Metal tærskler fås i standardstørrelser og kan skæres til særlige størrelser med et puslespil. Disse tærskler kan skæres til størrelse af sælger, eller du kan selv skære dem med en våd sav.


relaterede artikler