Sådan ændres Tile

July 31

Sådan ændres Tile


Siden fliser, ligesom de fleste gulv og væg dækker, er et overflademateriale, kan du ændre fliser til enhver tid. Det er ikke en god idé at lag nye fliser på toppen af ​​gamle fliser, men, så hvis du ønsker at installere en ny klinkegulv eller vægbeklædning, først trække op alle de gamle fliser til at forberede undergulvet eller væg overflade til den nye fliser job.

Instruktioner

1 Slice ind caulk i den ene side af flisen job eller omkring et stativ med en hobbykniv og løft den afskårne kant med spidsen af kniven, så du kan få fat i det. Træk langsomt og støt på caulk at skrælle det fri fra væggen. Når caulk brækker, foretages en ny skive med kniven og begyndelsen skrælning igen, indtil størstedelen af ​​caulk fjernes.

2 Start med fliser i det ene hjørne, placere spidsen af en flad skruetrækker mod fuger mellem to fliser og ramte bagsiden af skruetrækker med en hammer til at drive skruetrækker ind i fuger og bryde et stykke gratis. Når et stykke kommer gratis, kile den flade skruetrækker spidsen ind i hullet du har lavet i fuger, vinkel spidsen af ​​skruetrækkeren opad lidt og ramte den med en hammer igen for at frigøre mere af fuger. Chisel 1/8-til-1/4-inch stykker af fuger ud af rummet mellem fliserne på denne måde, indtil du sletter hovedparten af ​​injektionsmørtel fra gulvet.

3 Pry op flise i et stykke ved at trykke på kanten af en spartel under hver flise lidt ad gangen for at løsne den og derefter løfte det forsigtigt fra gulvet. Hvis fliser ser gammel, og du har ikke længere brug for dem, fremskynde processen ved at slå hver flise med en hammer til at bryde den og derefter afhente de stykker til bortskaffelse.

4 Fjern mastiks venstre fra flise med en maling skraber. Hvis fjernelsen af ​​fliserne har forårsaget nogen huller i gipsvæg overflader, udfylde hullerne med spartelmasse og sand den ned til selv med overfladen, før du fortsætter.

5 Marker midten af overfladen, hvorfra du fjernede flisen ved at måle ned hver side, der markerer centrum og snapper kridt linjer mellem mærkerne på modsatte sider. Hvis du ikke kan snap en kridtstreg på overfladen, lå en lineal mellem mærker og trække grænsen med blyant eller markør.

6 Start installationen af nye fliser i stil, du har foretaget, spreder mastiks i et af de fire hjørner, du har foretaget i midten af overfladen. Placer den første flise i midten, så det flugter mod linjerne går i begge retninger. Sætte flise afstandsstykker på hver side af den første flise og læg den næste flise mod den første.

7 Flyt ud til kanterne af rummet og bruge en flise sav til at skære ned fliser til mellemrummene i siderne hvis det er nødvendigt. Efterlad mellemrum i kanterne af plads til at sætte flise afstandsstykker til at holde fliserne fra rører væggen direkte.

8 Lad flisebelagt overfladen tørre 24 timer før du rører den. Injektionsmørtel overfladen, når dens tørre ved at sprede injektionsmørtel direkte over fliserne med en svømmer, udfylde alle de rum i midten af ​​fliserne og tørrer overskydende. Påfør et tyndt perle af caulk i kanterne af flisen jobbet og omkring eventuelle inventar du havde til fliser rundt, såsom en vask.

TIPS

  • Hvis du ændrer flisen på en væg eller en bordplade, dobbelt løbet plastik og tape presenningen langs bunden af ​​væggen eller lige under køkkenbordet og linje gulvet og skabene nedenunder. Som du fjerne fliser og fuger, kan du lade det falde eller skubbe det fra tælleren på plastfolie. Når du er færdig, bundt op pladen med fliser og fuger inde og smide det væk for nem oprydning.
  • Brug beskyttelsesbriller, når grave op fuger og gamle fliser.