Sådan Lay en Paving Stone Walkway

July 26

Sådan Lay en Paving Stone Walkway


Tilføj charme til dit hjem ved at lægge en brosten gangbro. Dette er et tilfredsstillende projekt, som gør-det-selv husejere kan undvære dyrt udstyr, rod af cement mixere og den nødvendige tid til hærdning. Beslutning om, hvad mønster til at bruge, når lægge fliser kan være den sværeste del af dette projekt. Afhængig af størrelsen og designet af dit gangbro, kan de udfylde dette projekt i en weekend.

Instruktioner

1 Mål og markere grænserne for din gangbro. Brug stakes og snor til en lige gangbro. For buede gangbroer lægge en haveslange på jorden for at angive de udvendige kanter. Når layoutet er på plads, spray jorden med spraymaling at markere omkredsen af ​​stien. Fjern indsatsen og snor eller haveslange.

2 Grave en 6-tommer dyb grøft med en flad kant skovl. Prøv at holde jorden så vandret som muligt. Tamp bunden af ​​renden for at komprimere snavs. Sørg for, at jorden skråner væk fra enhver strukturer til at bistå med dræning. Det bør hældning 1/4 inch for hver fod.

3 Tilføj et 2-tommers basislag af knust grus og skubbes helt ned.

4 Placer plastik fastholdende kanter rundt langs kanten af gangbro. Fastgøre hver sektion langs den øverste kant af renden med metal pigge.

5 Fyld renden med groft sand og rake det glat. Niveau sandet og kontrollere for eventuelle høje eller lave pletter ved at placere en lige kant, der måler bredden af ​​din gangbro, oven på sandet. Træk det langs toppen og tilføje sand til lavtliggende områder eller fjerne overskydende sand efter behov. Tillad plads nok på toppen af ​​sandet, så når stenen pavers er indstillet, er de i jordhøjde.

6 Indstil sten pavers ned i sandet arbejder en eller to rækker ad gangen. Brug en gummihammer til forsigtigt trykke dem på plads tillader en 1/8 tomme mellemrum mellem fliser. For at se, om pavers er justeret korrekt, strække en snor på tværs af passage hver tiende række og derefter kontrollere, om den pågældende række flugter med det.

7 Tamp alle pavers igen, når de er alle blevet placeret. Hæld finkornet sand over fliser og arbejde det ind i leddene med en kost. Fortsæt med at tilføje sand og feje, indtil alle revner fyldes helt.

8 Vask væk overskydende sand med en fin tåge. Afslut ved at dække plast kant og huller langs passage med græstørv.

TIPS

  • Hvis dit mønster design er forskudt eller gangbro er buet, leje en murværk sav til at skære sten pavers for et professionelt udseende og pasform.

relaterede artikler