Hvordan at reparere en Rotted tag Truss

October 20

Hvordan at reparere en Rotted tag Truss


Tagspær erstatte traditionel spær indramning, og mens spær kan indeholde mindre dimensionelle tømmer, end er almindeligt anvendt til tagspær, de er lige så stærk som spær er. Fordi tagspær er udviklet til at passe til en bestemt hus planen, integriteten af ​​taget afhænger hver truss lige dispergeringsmidler tag belastning. En lækage i taget kan føre til en rådnet truss, der kan kompromittere integriteten af ​​dit tag. Kontakt truss produktionsvirksomhed, før du fortsætter, fordi ændre en truss vil sandsynligvis ugyldiggøre enhver garanti. Medmindre en ingeniør specificerer anderledes, den sikreste måde at fortsætte er at opbygge understøttende spær på hver side. Tagspær reparationer bedst at overlade til de professionelle.

Instruktioner

1 Mål hver del af truss. En truss har en vandret bund akkord, to eller flere hvælvede top akkorder og støttemedlemmer, der spænder over afstanden mellem akkorderne.

2 Diagram truss målinger præcis, så du kan duplikere truss to gange.

3 Klip og etiket hvert stykke dimensionelle tømmer du skal bruge til at duplikere truss. Du bliver nødt til at bygge to support spær stykke for stykke på loftet, da der ikke er nogen måde at bygge dem på jorden og derefter installere dem i ét stykke.

4 Start på den ene side og vedlægge en ny bund truss akkord tæt mod beskadigede truss, sømning det til væg plader, og til toppen af eventuelle bærende vægge, hvis den oprindelige spær er så knyttet.

5 Construct resten af det nye gitterværk på plads, nedefra og op, skæring og montering hvert stykke og vedhæfter den samme måde den oprindelige truss er vedlagt.

6 Gentag proceduren på den anden side af den beskadigede truss. Alle tre spær bør nu sidde ved siden af ​​hinanden, med den rotted spær i midten.

7 Sæt bolte fra den ene side af de tre spær til den anden side og spænd boltene at sikre de tre spær som en enkelt vægtbærende enhed.

TIPS

  • Før bygning truss understøtter, kontakte truss producenten for at se, om de vil dække skaden. Hvis det er tilfældet, vil de angive, hvordan rådnet spær skal repareres; dette kan omfatte afstivning eller udskiftning.
  • Du må ikke fjerne og udskifte en del af eller hele en rådnet truss, medmindre at gøre det ved en ingeniør eller truss producenten.

relaterede artikler