Sådan Skjul øvelse udstyr i en Studio lejlighed

August 16

Sådan Skjul øvelse udstyr i en Studio lejlighed


Når pladsen er trang, og der er aldrig tid nok til gymnastiksalen, du har brug for en kreativ tilgang til boliger træningsudstyr. Fyld den i et skab betyder, at det er ude af syne og ude af sind - og sandsynligvis ud af funktion. Skubbede det under sengen virker kun, hvis hele dit lager af udstyr er frie vægte. En studio lejlighed, der fungerer som et fitnesscenter kræver væske, nem adgang storage løsninger, der holder din lille rum beboelig. En fantastisk idé er en Murphy motionscenter eller dens billigere, genanvendt fætter. Omgive det med behændigt skjult gym gear og en personlig træner på DVD.

Instruktioner

1 Placer en brugerdefineret Murphy gym enhed langs en ​​skærm mur, der også holder dit TV og hylder til bøger, kunst og samlinger. Beregn tilstrækkelig afstand mellem møbler og de åbne-out døre, der skjuler træningsudstyr. Brug fold-væk bænke og remskiver og en slide-out stepmaskine. Stack vægte op en side af udstyret alkove i vægmonterede stativer, med den tungeste på bunden. Hæng modstand rør og andet grej på den modsatte side.

2 Lav din egen billig Murphy gym fra en gammel garderobe. Bruger en stiksav til at skære ud i bunden af ​​enheden, hvilket efterlader en generøs ramme for stabilitet af enheden. Skru trådhylder, kroge og kurve til opbevaring af udstyr på bagvæggen af ​​garderobeskab og indersiden af ​​dørene. Mål det udstyr, du køber for at være sikker på det vil passe ind i det faste rum garderobeskab og ikke investerer i noget, der ikke vil udfolde eller glider ud nemt.

3 Placer en skærm eller bogreol bag din seng til at skabe et skjult "rum". En elliptisk maskine eller stationære cykel glider lige bag den synlige barriere for at holde voluminøse gear fra at dominere rummet under et middagsselskab. Hæng smukke tekstiler, ligesom antikke kimonoer, fra skærmen som en distraherende kunst display. Fyld bogreoler med et bibliotek af mængder praktisk for at læse på dem, løbebånd træning eller lange cykelture til ingenting.

4 Skjul en fitness bold i et almindeligt syn ved at købe en kontorstol, der bruger bolden som en ergonomisk sæde. Du får den subtile øvelse gavn for konstant tilpasning for balance, mens du arbejder og bolden glider ud af stolen for crunches og strækker midt på gulvet.

5 Installer en chin-up bar på badeværelse døren ramme. Enhederne kommer nu med monteringsdele, der ikke punktere eller beskadige rammen, så selv studio lejere kan afinstallere gear sporløst, når de flytter. Tuck en rebounder mini-trampolin under sengen og holde nogle inspirerende fitness dvd'er ved siden af ​​dit TV.


relaterede artikler