Hvordan man opbygger en mur vinkelret på en anden væg

July 30

Hvis du ønsker at bygge en mur, der står sin prøve tid, skal du passe på, når grave væggen fundament og kvadrat op rækkerne af byggematerialer. Hvis væggen ligger vinkelret på en anden væg, stedet hvor de to vægge mødes kræver også overvejelser. Ved at bruge en ordentlig samling mellem to vægge vinkelret på hinanden, vil I sikre, at væggene holde sammen.

Instruktioner

1 Mål lige ud fra væggen, der allerede er bygget til den længde, du ønsker at gøre mur. Markere afslutningen af ​​målingen med et træ spil og køre et andet træ aktiepost i jorden lige ved den første væg, hvor du startede din måling.

2 Opret en grøft mellem de to punkter, som du markerede, grave til en dybde, der er omtrent en tredjedel af den ønskede højde af væggen. Hvis du ønsker at bygge en 3-fods mur, for eksempel, grave en 1-fods grøft. Gøre renden samme bredde som mursten, som du har til hensigt at bruge i væggen.

3 Hæld nok groft sand i grøften at fylde det til en dybde, der efterlader et mellemrum omkring en ottendedel af højden af væggen over sandet. I tilfælde af en 3-fod væg, 4 til 5 inches af rummet over sandet. Komprimere sandet med en manuel jord kompressor til at fjerne alle mellemrummene mellem partiklerne.

4 Læg en 6 til 10-fods niveau over sandet for at sikre sandet basen sidder jævnt. Hvis sandet er ikke engang, fjerne det niveau, skal du bruge skovl til at flytte sand langs grøften, kompakt sandet og tjek det igen til niveauet. Gentag indtil sandet base er niveau i grøften.

5 Spred et lag mørtel over komprimeret sand. Anbring den første række af mursten ned i grøften over mørtel, presning mursten ned i klæbemidlet og efterlader en 1/8-inch mellemrum mellem murstenene. Brug en spade til at opfange enhver mørtel, der presser ud omkring murstenene og sprede det ned i mellemrummene mellem mursten, hjælp ekstra mørtel om nødvendigt at udfylde hullerne.

6 Påfør et lag mørtel over den første række af mursten og lægge et anden række af mursten oven på den første. Prøv at sprede hvert lag af mørtel så jævnt som muligt og kontrollere mursten med en plan, når du lægger hver række for at sikre murstenene sidde niveau. Hvis murstenene ikke sidder niveau, tilføje mere mørtel under mursten, der sidder for lavt til at bringe dem op på niveau.

7 Påfør mørtel til rummet mellem væggene med en spade, der starter fra bunden af væggen og arbejder din vej opad, hvis du ikke er bekymret fugtisolering leddet. Hvis imprægnering er en bekymring for dig, installere en vandtæt mørtel strimmel efter anvisningerne på emballagen til at udfylde hullerne mellem de vinkelrette vægge.

TIPS

  • Hvis du ønsker at sikre, at mur ikke vil trække bortset fra den tilstødende væg, foreslår Tim Carter af Spørg Builder installere stål stik mellem væggene. Disse stik kan holdes på plads med epoxy og dækket med mørtel for at forhindre dem i at vise.

relaterede artikler