Sådan Tile et køkken backsplash for første-timere

December 29

Sådan Tile et køkken backsplash for første-timere


En backsplash er en effektiv beskyttelse af vægplads over en vask eller komfur. Det tilbyder en overflade, der er lettere at rengøre og vedligeholde end almindelig vægplader. Den backsplash kan også omdanne udseendet af dit køkken, og som regel bliver et omdrejningspunkt for værelset. Hvis du er en ny boligejer med en fixer-øvre eller du er remodeling dit køkken, kan du gøre det selv og spare udgifterne til at ansætte en professionel.

Instruktioner

1 Dry-passer brikkerne ved at holde dem op på væggen med afstandsstykker mellem dem til at beslutte, hvor mange bliver nødt til at blive skåret til at passe.

2 Marker det område af hver flise, hvor det skal skæres ved hjælp af en blyant.

3 Skær overskydende flise fra områder, der skal skæres med fliser Nippers eller en våd sav. Brug Nippers for små eller uregelmæssigt formede udskæringer. Brug den våde sav til lige linjer.

4 Glat kanterne af frostsvedne fliser med et carborumdumkorn sten ved slibning de uslebne kanter.

5 Anvend mastiks til væggen med en murske i en endnu 1/4-inch lag.

6 Tryk en flise ind i mastiks flugter hjørnet af muren.

7 Placer en flise spacer på hjørnet af flisen, der ikke rører enhver væg.

8 Placer resten af dine fliser, med hjørner flugter afstandsstykker, placere afstandsstykker på hvert udsatte hjørne af hver flise. Tillad fliserne for at indstille i mastiksen i 24 timer.

9 Fjern afstandsstykkerne fra mellem fliserne.

10 Påfør injektionsmørtel med en injektionsmørtel flyde til mellemrummene mellem fliserne. Fyld hver plads helt. Lad injektionsmørtel sidde i 15 minutter.

11 Fyld en spand med vand og dyppe en svamp i det.

12 Svamp den overskydende injektionsmørtel fra ansigterne på fliserne, så kun fuger mellem fliserne. Tillad injektionsmørtel tørre og sæt til den er tør at røre ved og fliserne synes uklare.

13 Gnid fliserne med en ren, tør klud til at fjerne dis.

14 Påfør injektionsmørtel sealer ifølge producentens anvisninger. Mange injektionsmørtel fangere kommer i en handy markør formular, som du kan trække på fugerne.


relaterede artikler