Sådan Care for Oak Træ Møbler

November 2

Sådan Care for Oak Træ Møbler


Træ møbler er modtagelige for vridning og misfarvning på grund af ekstreme temperaturer og rengøringsmidler. Kvalitet egetræsmøbler i dit hjem kan vare i årevis ved korrekt passet gennem rutinemæssig rengøring og polering, ifølge den amerikanske Hardwood Information Center (AHIC). Selv om der er flere rengøringsmidler på markedet, der hævder at fjerne støv og bringe ud af din træets naturlige glans, er det vigtigt at undgå at bruge polering olier, der i sidste ende ødelægger finish af din egetræsmøbler.

Instruktioner

1 Hæld to til tre dråber vand på en ren bomuldsklud.

2 Tør kluden mod møblerne i en cirkulær bevægelse i retning af kornet for at fjerne støv, ifølge AHIC.

3 Buff træ møbler med en pasta voks at fastholde træets glans. Den AHIC fastslår en pasta voks varer mellem seks til 12 måneder, i modsætning til en flydende voks, på grund af tykkelsen af ​​produktet.

4 Hold dine møbler væk fra direkte sollys, da sollys skader træets finish. Hvis undgåelse ikke er muligt, dække dit træmøbler med en klud ark at beskytte det mod ultraviolette stråler.

5 Undgå varme eksponering. Varmen fra radiatorer, ventilationskanaler og pejse aldre egetræsmøbler.

TIPS

  • Støv ofte at reducere træ mørkfarvning og en samlet kedeligt udseende.
  • En affugter i løbet af sommeren fjerner fugt, der er skadelig for dine møbler. Udsættelse for fugt med tiden aldre din egetræsmøbler.

relaterede artikler