Sådan Beregn en cirkulær indkørsel

December 30

Sådan Beregn en cirkulær indkørsel


Et cirkulære indkørsel tilføjer en æstetisk tiltalende præg på forsiden af ​​dit hjem. Nogle cirkulære drev tage det et skridt videre med en centerpiece såsom et træ eller blomsterbed. Hvis det er tilfældet, når du beregne det område, du har brug for at tage højde for det område, der optages af kernen. Det kan være nødvendigt at beregne det område af dit cirkulære indkørsel, hvis du lægger ned nyt grus eller æglæggende ny fortovet. Området er typisk målt i kvadratfod.

Instruktioner

1 Mål afstanden fra midten af indkørslen til den ydre kant af indkørslen. Hvis du har noget i midten, såsom et træ, måle afstanden fra centrum til det punkt, hvor fortovet begynder.

2 Multiplicer afstanden fra midten af indkørslen til den ydre kant af sig selv og 3,14 for at finde det område af cirklen. Hvis du ikke har noget i midten, det er det område af indkørslen. For eksempel, hvis afstanden er lig 15 fod, formere 15 med 15 af 3,14 at få 706.5 kvadratfod.

3 Multiplicer afstanden fra centrum af indkørslen til starten af belægningen af sig selv og 3,14 for at finde det område af cirklen, der vil være inde indkørslen. For eksempel, hvis afstanden er lig 5 fødder, formere 5 af 5 ved 3,14 for at få 78,5 kvadratfod.

4 Fratræk område af centret fra det samlede areal for at finde det område af den cirkulære indkørslen. I dette eksempel, trække 78,5 fra 706,5 til at finde det område af indkørslen lig 628 kvadratfod.


relaterede artikler