Caulking Samlinger på Brick Gulvbelægning

December 10

Caulking Samlinger på Brick Gulvbelægning


Alle gulv installationer er underlagt naturens love, som omfatter bevægelse på grund af vejret, samt mund trafik og naturlig krympning af visse materialer. Betonfliser omfatter dilatationsfuger, der bærer op gennem pladen for at tillade bevægelse i de varme og kolde måneder af året, og disse samlinger er gennemført op gennem mursten gulve. Ekspansionsfuger på mursten gulve kan ikke støbes, da bevægelsen ville knække injektionsmørtel ud. de er i stedet tætnes til ydes tilstrækkelig støtte til de kommende år.

Instruktioner

1 Tape begge sider af alle leddene, du har brug for at caulk. Brick har en udstenede overflade, der gør det svært at rengøre, og lade caulk at udfylde disse ujævnheder kan ødelægge det færdige udseende af installationen. Sørg båndet er tilstrækkeligt levet op til forsiden af ​​mursten og tilsæt to lag tape på hver side, hvis du ønsker at være ekstra forsigtig.

2 Fyld spanden med vand og sætte svampen i. Skær spidsen af en tube caulking med en hobbykniv. Hvis du har at gøre med en typisk injektionsmørtel fælles, der er 1/4 tommer bred, du ønsker at skære røret tip i overensstemmelse hermed. De fleste caulking rør kommer med linjer, der viser, hvor at skære for, hvad bredde leddene. Sæt tube caulking ind i fugepistol.

3 Anbring spidsen af røret i den fælles og trykke på aftrækkeren på fugepistol langsomt. Fyld fælles lidt mere end fuld og derefter langsomt arbejde dig langs samlingen, fylde det som du bevæger spidsen langs og presse på aftrækkeren. Arbejd din vej ned mindst 10 eller 20 fod.

4 Vrid svampen ud, indtil det kun er fugtig. Kør fingeren fladt på tværs af samlingen til at skylle ud kalfatring og skub eventuelt resterende caulk ned i leddet. børste let svampen over samlingen til at glatte det ned og til at rense din finger som du arbejder dig vej ned til, hvor du stoppede. Gentag processen påfyldning og rengøring, indtil du er færdig.

TIPS

  • Lad kalfatring tørre mindst tre til fire timer, før du fjerner tapen.

relaterede artikler